Ta en snabb titt på de typer av LSAT Frågor

December 15

Den LSAT har tre olika typer av flervalsfrågor. Varje typ har sina dygder och laster, och du kommer att känna och älska dem alla.

Analytiska resonemang - spela spel med huvudet

Den Analytisk Resonemang delen består av fyra logikproblem - den ökända "logik spel" - som var och en följs av mellan fem och åtta frågor. Dessa problem innebär en grupp av spelare som måste ordnas och de regler som styr hur du kan arrangera dem.

Många kallar analytiska resonemang problem "logik spel." Den här artikeln använder inte termen "logik spel"; Det kallar dem "analytiska resonemang problem." Anledningen till detta är att det finns en annan avdelning på LSAT kallas logiska resonemang, och det blir fruktansvärt förvirrande om två olika delar av LSAT har nästan identiska klingande namn.

Du kan få något i stil med: Fem studenter, B, C, D, E, och F, måste dela tre rum i ett hus. B kan inte stanna med D. E måste stanna hos F. Detta faktum mönster följs av flera frågor som gör att du kan utforska din förståelse för relationerna mellan studenter och studentrummet rum. En fråga kan föreslå fem möjliga rumskompis arrangemang, och be dig att välja vilken som är den enda som skulle kunna fungera.

Denna typ av pussel visas vanligtvis på IQ-tester eller i böcker av spel att roa resenärer på flygplan. Vad de har att göra med lag skolan är ett mysterium för många människor. De LSAC PrepTest häften säga att dessa typer av problem "simulera olika typer av detaljerade analyser av relationer som en juridikstudent måste utföra för att lösa juridiska problem." Det kan vara att överdriva mängden logisk analys som juridikstuderande måste utföra.

Ändå de färdigheter som de analytiska resonemang sektionstester är viktiga i juridik. För att besvara dessa frågor på rätt sätt, måste du läsa noga och korrekt. Du måste tillämpa regler till ett system, som liknar tillämpa stadgar eller rättspraxis på ett problem. Du måste begränsa din analys till det som direkt anges eller som kan logiskt härledas. Så Analytisk Resonemang avsnittet är ganska användbart på att förutsäga vem skulle lyckas i juridik.

Den analytiska resonemang sektionen är värd 25 procent av din LSAT poäng.

Logiska resonemang - att sätta dina argumenterar färdigheter till god användning

Den logiska resonemang delen består av ca 25 korta (exempelvis tre eller fyra meningar) passager om olika ämnen. Var och en av dem följs av en eller två frågor. Frågorna ber dig att identifiera den punkt ett argument, att göra avdrag om vad författaren antar, att dra slutsatser, att identifiera principer eller argumentstrukturer, att upptäcka logiska fel, och så vidare.

Du behöver inte känna någon formell logik för att besvara dessa frågor. Allt du behöver göra är att läsa noggrant (och snabbt) och tänka klart. Ibland formuleringen är knepigt, och du måste koncentrera att undvika att få förvirrad. Ibland anteckna några anteckningar eller omskriva passagen med egna ord kan hjälpa dig att fokusera.

Varje LSAT har två logiska resonemang sektioner. Tillsammans, de är värda 50 procent av din LSAT poäng.

Denna punkt kan tyckas självklart. Eftersom logiska resonemang avsnitt är med 50 procent av din totala LSAT poäng, arbeta hårt på din teknik för dessa problem. Du får dubbelt fördel om du gör bra på det här avsnittet!

Läsförståelse - koncentrera och komma ihåg vad du har läst

I Läsförståelse avsnittet, du läste fyra ganska långa passager på särskilda ämnen och svara på flera frågor om dem. De frågor handlar om författarens slutsats, författarens tonen, innebörden av ord, hur passagen är organiserad, och andra punkter som syftar till att testa din förmåga att förstå vad du läser. Den goda nyheten: Den LSAT använder ett begränsat pool av frågetyper om och om igen. Eftersom du kan förutsäga vilka typer av frågor som ställs, kan du öva att läsa att besvara de frågor som du vet att du kommer att se.

Ämnen allt från humaniora och naturvetenskap och samhällsvetenskapliga discipliner till politiskt skrivande. Du behöver inte någon sakkunskap inom något visst område; faktum är att om du har kunskaper i ämnet en passage, försök att glömma dina utanför kunskaper. Du vill svara på alla frågor från den information som ges till dig i passagen. Utanför kunskap kan faktiskt distrahera dig!

Detta avsnitt testar din förmåga att läsa och förstå en ganska lång läsning passage. Läsa och förstå en lång passage är tillämplig på juristlinjen eftersom de flesta lag klasser består av att läsa långa, tätt formulerade passager på obskyra ämnen och sedan svara på frågor om dem.

Den Läsförståelse sektionen står för 25 procent av din LSAT poäng.

Den Skriva Sample - hoppa det sista hindret

Den sista delen av LSAT är Skriva Sample sektionen. Du får ett ark linjerat papper, och du får 30 minuter att skriva din uppsats om det. (Japp, innebär att du skriver det för hand.) Den uppsatsämne kan du ställa dina färdigheter på argumentera ena eller andra sidan av en proposition.

Till exempel kan din fråga ber dig att avgöra vilken hund änka ska köpa: en schäfer, som skulle vara en bra vakthund men äter mycket mat och inte vara mycket tillgiven; eller en pekingese, som skulle göra en bra kamrat och vara billig att mata men skulle vara fullständigt värdelös för hemmaförsvaret.

Ditt val spelar ingen roll. Det finns inget rätt eller fel svar. Allt du behöver göra är att välja en sida och motivera ditt beslut.

Du får inte en poäng på skrivprov, men Law School Data Assembly Tjänst (LSDAS) skickar en kopia av din uppsats till varje lag skola som tar emot din LSAT poäng.

Vissa folk undrar varför de ska förbereda sig för Skriva Sample avsnittet om det är oskårade. Lag skolor läser ofta essäer i avgöra gränsfall eller jämföra liknande sökande. Om din profil är väsentligen lik hundratals andra, lag skolor tittar ofta på uppsatserna att jämföra som kandidater.