Vad är Muscle Män?

May 28

De Termen muskel män hänvisar ofta till kroppsbyggare. Bodybuilding handlar arbetande musklerna i kroppen till en punkt av extrem hypertrofi eller tillväxt. Både män och kvinnor kan träna bodybuilding tekniker för att öka muskelstorlek.

Början av bodybuilding som en sport krediteras Eugen Sandow. I slutet av 1800-talet, Sandow tillät karneval tittarna att titta på honom flex och utgör hans fysik. Dessa skärmar kallades muskel display föreställningar. Sandow arbetat för att uppnå hans imponerande kropp med hjälp av grekiska och romerska statyer som guide. Dessa siffror ansågs ideala och börjar bodybuilding tävlingar skulle använda samma siffror som ett underlag för att bedöma tävlande.

Genom 1901, var muskel män ökar i popularitet, och Sandow valde att hålla det första bodybuilding tävlingen. Förutom Sandow, Sir Arthur Conan Doyle och Sir Charles Lawes var domare i denna händelse. Den första av de krönta muskel män var William L. Murray. Han fick en bronsstaty som skapats i Sandowâ € s image, och samma trofé ges idag till det vinnande Mr Olympia i USA.

Muscle män förändrar vanligtvis sina kost och fitness regimer för att främja muskeltillväxt. Dessa dieter är ofta mycket protein och lite fett. Det är inte ovanligt att en bodybuilder som väger 200 £ (90,7 kg) för att konsumera mer än 200 gram protein per dag. Experter föreslår proteinmängder ökas baserat på mängden daglig motion.

Medan motion och rätt kost kan bidra till muskeltillväxt, den svåra hypertrofi sett på de flesta muskel män kräver år av styrketräning och kondition. För att öka muskelstorlek, är vikt lyft krävs. När vikten lyfts, muskelvävnad riva. Detta är vad som orsakar vanligtvis en varm känsla, eller bränna, när du tränar. Tårar läker genom att fylla de resulterande utrymmen med ny muskelvävnad.

Muscle män kompletterar typiskt proteinrik kost med proteinpulver och kolhydrater. Proteinpulver arbetar för att öka mängden protein gram tillgängliga för muskel reparation och kolhydraterna förbrukas efter att ha arbetat hjälp att flytta proteiner i muskelfibrerna. Dessutom bodybuilders lägger ofta kreatintillskott och andra blodvolym ökar med skakningar de vanligtvis konsumerar, för att öka blodflödet till musklerna.

Naturliga bodybuilders tenderar att avstå från att använda prohormones eller diuretika i konkurrens. Prohormones kan öka testosteron och minska östrogen, främja muskeltillväxt. Diuretika minska mängden vatten instängd mellan hud och muskler, öka muskeldefinition.

Använda anabola steroider är förbjuden i bodybuilding tävlingar i USA och andra länder. Urin och blodtestning används ofta för att bestämma om steroider har vidtagits för att öka muskelstorlek. Anabola steroider kan orsaka negativa biverkningar och dödsfall.

  • En person kan försöka öka sin muskelhypertrofi genom tyngdlyftning övningar.
  • Kreatin är ett populärt komplement bland muskel män.
  • Bodybuilders är ibland kallas "muskel män".