Vad är ett bröllop tidning?

January 25

Många par vill komma ihåg deras bröllop och planeringen som arbetar med det på ett mycket speciellt sätt. Att hålla ett bröllop dagbok är ett sätt att göra detta. Denna minnes bok liknar en klippbok och kan hålla fotografier och minnessaker från receptionen. Det kan också finnas sektioner för paret att spela in sina känslor vid olika tillfällen under hela sitt engagemang.

Ett bröllop journal kan vara mycket enkel eller avancerad. Vissa par väljer att använda en vanlig klippbok och smycka den med klistermärken, band, eller andra utsmyckningar. Det kan också göras från ett fotoalbum eller tre-ringpärmar, med sidor för fotografier och andra för att skriva anteckningar.

Bridal butiker ibland bära böcker som redan har sektioner för att spela in vissa händelser i. Dessa typer av tidskrifter tjänar ett dubbelt syfte. De hjälper till att bevara minnen förknippade med engagemang och bröllop samtidigt fungerar som ett planeringsverktyg för bruden. Många har kalendrar för att hjälpa par att hänga med deadlines och möten som är involverade i planeringsprocessen.

Inte bara kan en brud eller brudgum rekord saker i ett bröllop dagbok, men medlemmar av bröllopsfesten kan ofta göra det också. Det kan också finnas sektioner för föräldrar eller andra familjemedlemmar för att lägga sina tankar och känslor om vigseln. Vissa minnes böcker kan även ha en plats för gäster att skriva lyckönskningar för nygift par.

Ett bröllop tidskriften tillåter också par att spara minnessaker från viktiga händelser, såsom möhippor, förlovningsfester, repetition middagar och själva mottagningen. Saker som servetter, inbjudningar och matchbooks skulle kunna bevaras i denna klippbok. En blomma från brudbukett eller annan blomsterarrangemang kan torkas och läggas till den här boken också.

Par kanske vill lägga till deras bröllop tidskriften även efter ceremonin har ingått. Sidor kan läggas för att fira smekmånad, köpa en första bostad, eller årsdagar. De kanske också vill utöka boken när barn föds.

Många par finner planerar ett bröllop att vara en hektisk virvelvind händelse. Att hålla ett bröllop dagbok är ett bra sätt att hålla ordning och även spela in processen för sina barn och barnbarn. Varje bröllop är unikt och är en återspegling av paret vara gift. Detta innebär en tidskrift bör också vara unikt och personligt, så sättet att skapa den här boken kommer att bero på de inblandade personerna.

  • Vissa bröllop tidskrifter kan ha plats för bröllop gäster att skriva små anteckningar till det nygifta paret.
  • Vissa gästböcker är utformade för att fungera som ett bröllop dagbok.
  • Medlemmar av bröllopsfest, liksom bruden och brudgummen, kan placera tankar och minnen i bröllop tidskriften.
  • Ett bröllop journal kan göras från ett fotoalbum, med sidor för fotografier och skriva noter.
  • Brudar kan ha med en journal för att spela in möten, viktiga detaljer och datum för klänning beslag.
  • Ett bröllop tidskriften får inneha fotografier och minnessaker.
  • Detailing förslaget och förlovningsring är populära ämnen att skriva om i en bröllops journal.
  • Bröllop tidskrifter hjälpa par se tillbaka på händelser som de kan ha missat under de hektiska bröllop verksamhet.
  • Ett bröllop journal kan innehålla bilder och minnen från ett parets förlovning.
  • Ett bröllop journal kan innehålla uppgifter om brudens klänning och övergripande utseende.