Hur väljer jag det bästa Over-The-Counter Diuretika?

August 28

Välja lämpliga over-the-counter diuretika beror mycket på den totala sjukdomshistoria, det tillstånd för vilket man hoppas att få lindring, och alla andra aktuella förhållanden eller behandlingar som genomgått. Medan dessa produkter i allmänhet anses säkra när de används på rätt sätt, finns det fortfarande risk för biverkningar samt ogynnsamma interaktioner med andra läkemedel tas. Rådgör med en hälso-och sjukvårdspersonal innan du tar någon medicin, inklusive över-the-counter diuretika eller naturliga diuretika.

För mild, tillfällig vätskeretention, kan livsmedel med vätskedrivande egenskaper som selleri eller tranbär vara allt som behövs. Livsmedel och drycker som innehåller koffein har också vätskedrivande egenskaper. För större lättnad, kan ett naturligt vätsketillskott minskning eller over-the-counter diuretika anges. Det finns olika typer, märken, och styrkor av dessa produkter att välja mellan.

Tänk på att du använder ens en over-the-counter diuretikum kan resultera i kalium utarmning. Fråga din läkare eller apotekspersonal om kaliumsparande diuretika. Var medveten om att överanvändning av diuretika också kan orsaka uttorkning.

Medan over-the-counter diuretika för vätskeretention används ibland för att släppa några pounds snabbt, de är inte generellt rekommenderas för viktminskning. De inte ta bort kroppsfett, bara vatten vikt, vilket inte är bestående viktminskning. De tenderar också att missbrukas, ökar hälsoriskerna. Ju bättre alternativ skulle vara att införliva lägre doser av naturliga diuretika eller livsmedel med vätskedrivande element i oneâ € s kost över tiden.

Det är klokt att noggrant läsa etiketter på sådana produkter. Instruktionerna och dosering bör följas noggrant. Jämför etiketter för att utvärdera de typer och mängder av aktiva ingredienser i varje produkt. En butik varumärke eller generiskt over-the-counter diuretikum kan erbjuda jämförbar kvalitet och effektivitet till den nationella varumärket, till ett lägre pris.

Glöm inte att titta på de inaktiva ingredienser liksom; Därigenom kan hjälpa en att välja over-the-counter diuretika om det finns några ingredienser som kan orsaka en allergisk reaktion. Kontrollera om eventuella biverkningar. När man jämför etiketter, gör det också klokt att välja en produkt som erbjuder ett kontaktnummer, vilket kan kallas avgiftsfritt att ställa frågor eller dela bekymmer.

Observera att en snabbverkande produkt kan bäst när man har för avsikt att stanna hemma eller har god tillgång till en toalett, eftersom resor kommer att vara mer frekventa. När allt är tanken bakom att använda diuretika för att avlägsna vätska från kroppen genom ökad urinering. Om det inte är möjligt att stanna hemma eller använda toaletten ofta, bör mindre potenta over-the-counter diuretika väljas.

  • Diuretika kan påverka blodtryck nivåer.
  • Kaffe är en naturlig diuretikum.
  • Diuretika kan få folk att urinera ofta.
  • Over-the-counter diuretika kan orsaka tillfällig viktminskning.
  • Tranbärsjuice tjänar ofta som en effektiv naturlig diuretikum.