Hur väljer jag det bästa Beard Kit?

July 18

Du bör först överväga grovlek och längd ditt skägg när man väljer ett skägg kit. Trimmern ska vara enkelt att förvara och använda om du har en hektisk livsstil eller reser ofta. Andra viktiga faktorer inkluderar laddningsmetod och batterityp. Du bör välja ett skägg kit som innehåller en trimmer med hållbara blad, och tillverkaren garanti bör utredas så bra som det kan vara en indikation på kvaliteten på produkten.

Att hitta den bästa skägg satsen innebär att hitta en som passar ditt skägg och hudtyp. Inte alla skägg är likadana, och om du har en grov skägg kanske du upptäcker att du behöver en trimmer med mer vridmoment. Detta kan bidra till att minska irritation under och efter användning. Om en trimmer drar i skägget, kan det vara ett tecken på att bladen är antingen inte tillräckligt skarp eller att trimmern har inte tillräcklig vridmoment för att trimma håret.

Tänk på längden på ditt skägg när du köper ett skägg kit. Många satser är extra bilagor eller anpassningstrimmerhuvud som gör det lättare att trimma skägget till en specifik längd. Bilagor tenderar att producera längder som sträcker sig från 0.05 inches (ca 1,5 mm) till 0,45 inches (cirka 11,5 mm), så att du kan lämna bara lite stubb eller lämna skägget lite längre. Vissa satser inkluderar även lösa plastformer som kan användas för att styra trimmern, men dessa kan vara svårare att använda.

En skägg kit ska vara enkelt att använda och förvara, särskilt om du måste resa på en regelbunden basis. De flesta kit inkluderar lagringspåsar som gör det enkelt att hålla alla bilagor och trimmers på ett ställe, men om du reser mycket, skulle färre bilagor vara lättare att hantera. En trimmer som har en anpassningsbar huvudet istället för olika lösa bilagor kan vara ett bättre alternativ.

Laddaren och batteritypen är en annan viktig faktor när man köper ett skägg kit. Vissa trimmers kan ansluta direkt till ett vägguttag och kan användas under laddning. Andra kommer med lagring står att dubbla som laddare. Om du köper en av dessa uppsättningar som du inte kommer att kunna använda trimmern medan den laddas.

Du bör också leta efter ett kit som innehåller en trimmer med rimliga batteritid och användningstider. Trimmers som innehåller ett litiumjonbatteri som inte bara håller avgifter för längre men kan också erbjuda längre tids användning mellan laddningarna. Detta kan vara en praktisk funktion om du använder trimmern hemifrån och behöver längre användningstider efter laddning trimmern.

Att hitta ett kit som innehåller en trimmer med hållbara knivar är också viktigt, och du bör titta efter antingen keramiska belagda blad eller blad av kolstål. Båda dessa bladtyper är mer hållbara än andra sorter och kan vara bättre valuta för pengarna eftersom bladen håller längre. Vissa trimmare i skägg kit har självslipande blad. Detta kan vara till hjälp om du inte kan eller inte vill lägga tid på trimmer underhåll.

Kontrollera tillverkarens garanti innan du köper. Ju längre garantitiden, desto bättre. Tillverkarna kan garantera produkter i upp till två eller tre år, så att hitta ett kit med en rimlig garanti produkt bör inte vara alltför utmanande. Det kan vara värt att jämföra två eller flera modeller, när du har hittat kit som du gillar, för att se vilka erbjuder en längre garanti.

  • Trim bilagor kan tillåta en man att lämna bara en liten bit av stubb i ansiktet.
  • Längre skägg bör schampon och kammade att hålla dem rena.
  • En rakkniv skulle ingå i ett skägg kit.