Vad är ottomanska sängar?

October 23

Ottomanska sängar är sängar som också ger en eller flera aspekter av funktionaliteten hos en traditionell fotpall. Det finns två huvudtyper av ottoman sängar: hopfällbara sängar och förvarings sängar. Hopfällbara ottoman sängar ser ut som en traditionell pallen vid sängen inte används, eftersom sängen är dold inom strukturen av osmanskt. Denna stil kan användas som fotpall eller soffbord när sängen viks undan. Förvaring ottoman sängar ser ut som en vanlig säng och har en topp plattform som lyfter upp för att avslöja dold förvaring.

Liksom bolstrar och sovvagn soffor är ottoman sängar ofta som gästsängar. De är också populära som ett attraktivt sätt att dölja sängen eller för att ge ytterligare lagring i en studio lägenhet eller andra multifunktionella utrymmen. Inte alla konstruktioner har metallramar, men i dem som gör det, de ramar är oftast mycket lättare och lättare att flytta än ramar som används i sovvagn soffor.

Medan priserna varierar kraftigt från tillverkaren, ottoman sängar är oftast i samma allmänna prisklass som bolstrar och schäslonger. Det finns en mängd olika alternativ som finns i olika tyger, mönster och storlekar. Läderklädsel och avtagbar överdrag är två av de mer populära designmöjligheter. Den övergripande bekvämligheten av bädden kommer att bero på utformning och på de material som används för ramen och madrass eller kudde.

Hopfällbara ottoman sängar är vanligtvis tillgänglig som en enkelsäng, även om det finns några större osman som utvecklas till en dubbelsäng. Madrassen kan vara en eller flera skumkuddar dolda inuti ottoman, med eller utan en metall stödram. Vissa mönster har en topp som lyfter upp för att avslöja en madrass och ram som finns inuti den ottomanska och i andra Osmanska sig är en bunt med kuddar som utspelar skapa sängen. Dessa sängar är bäst lämpade för att ge tillfälliga gästsängplatser, som de flesta användarna skum madrasser för att vara mindre bekväm än en vanlig madrass.

Plattformar för lagring ottoman sängar lyfter normalt rakt upp, och madrasser behöver inte lägga sig. De finns i traditionella säng storlekar, från enstaka sliprar till stora kung sängar. Större konstruktioner ger extra lagringsutrymme; förhansvisning är att de inte är lika kompakt och bärbar. Ramarna kan rymma en vanlig madrass, och kan vara så bekvämt att sova på som en vanlig säng.