Hur väljer jag det bästa Valentine hantverk för förskola?

January 19

Konst aktiviteter för barn är vanliga i de flesta skolor, och valentin hantverk för förskolebarn är vanligtvis mycket väntat. Som en del av läroplanen, finns det ofta tid avsatt för att utforska studenternas mer kreativa sida inom områden som musik uppskattning och hantverksprojekt. De vanligaste valentine hantverk för förskola studenter är valentine kort, valentine korgar, dekorerade fotoramar och blomkrukor. När du väljer den bästa valentine hantverk för förskola elever, anser kostnad, tid, svårighet, och allmän elevernas intresse.

Även om de flesta valentin hantverk för förskola elever är relativt billiga, vid tiden februari anländer, den årliga skol hantverk budget kan vara slut. Välja hantverk för barn som använder återvunna poster såsom soppa eller juiceburkar, tidningar, tidskrifter eller skrot trä håller kostnaderna nere och samtidigt hjälpa miljön. Om du inte är en lärare och enbart söker valentin hantverk för dina egna förskolebarn, välja att köpa hantverk kit från lokala konst- och hantverksbutiker. De kit kommer med alla nödvändiga förnödenheter och anvisningar för montering.

Den tid det tar att göra hantverk projekt är en annan sak att tänka på. Eftersom förskole studenter har ofta en kort uppmärksamhet span, välj konstprojekt som antingen kan fyllas i korta steg under flera dagar eller är super snabba att fylla i en session. Ett exempel kan vara en målad trä fotoram. Har förskolebarn dekorera slätten träram med färger, pärlor, eller decoupaged tidnings utskärningar. När ramen torkar helt, spray med en klarlack för att täta sedan lägga en ögonblicksbild tas av barnet.

Förutom att välja valentine hantverk som går snabbt att genomföra, ta hänsyn till svårigheten att projektet för att avgöra om den är lämplig för förskolebarn. Om projektet kommer att kräva hjälp av verktyg, såsom en hammare eller såg, fyll dessa uppgifter innan engagera barnet. Långa eller svåra konstprojekt kan orsaka barnet att bli uttråkad eller frustrerad när de måste vänta eller inte kan hjälpa.

Valentine hantverk för förskola elever ska vara roligt och inte en börda. Små barn är oftast glada om att skapa gåvor eller hantverk och det är viktigt att hålla dem fokuserade på uppgiften och låta dem välja hur man kan inreda objektet. Blomkrukor med deras namn på dem, hjärtan, eller ömhetsbetygelser som "jag älskar dig" är ett snabbt och enkelt sätt att hålla dem engagerade med verksamheten. Lägg blommor när krukorna torka helt för att slutföra farkosten.

  • Gift wrap och kortprojekt är perfekt för barnen.
  • Construction papper används ofta i barns semester hantverk.
  • Barnen kan njuta av att göra hantverk med fluffigt färg.
  • Piprensare kommer i en mängd olika färger och kan användas i många hantverk.
  • Valentine hantverk för förskola elever ska vara roligt.
  • Garn är oftast lätt för barnen att arbeta med.