Ta bort Rug Fläckar från badrum

December 22

Det finns en fläck som kan hittas i nästan alla badrum, och de flesta människor vet inte ens det. Tro det eller ej, är källan till dessa fläckar något som är tänkt att skydda badrumsgolv från fläckar och andra missfärgningar: badrummet mattan. Dessa gulaktiga missfärgningar och fläckar orsakas vanligtvis av ålder, fukt, eller både och.

Medan det bästa sättet att hålla ditt badrum rent är att förhindra eventuella fläckar bildas, det kommer tillfällen när det är helt enkelt inte möjligt. Även om alla dessa metoder kommer faktiskt arbete, en del av dem kommer att kräva lite mer armbåge fett än andra.

  • Bakpulver. Skapa en pasta från bakpulver och vatten och sätta pastan på fläcken. Låt bakpulver pasta att sitta på fläcken över natten. När morgonen kommer, allt du behöver göra skrubba pastan och fläcken bort. Upprepa vid behov tills fläcken har tagits bort.
  • Bleach. Bleach är en extremt stark renare och fläckborttagningsmedel. Eftersom det är en så stark agent, kommer du vill börja med en svag lösning innan du går till något starkare. Gör din lösning från en del blekmedel till fyra delar vatten, och lägg den i en sprayflaska. Spraya den på fläcken och sedan skrubba fläcken bort med hjälp av en mycket mild slipskrubb pad eller svamp. Fortsätt skura tills fläcken har tagits bort.
  • Väteperoxid. Skapa en rengöringslösning bestående av en del väteperoxid till två delar vatten. Häll denna rengöringslösning i en sprayflaska, sedan spraya den på fläcken själv. Med hjälp av en mjuk svamp eller skrubbsvamp, arbeta bort på fläcken tills den är borta.
  • Magiska suddgummi. Det finns nästan inga fläckar som inte kan tas bort med denna metod. Snabbt blivit en av de nya städare plog tillgängliga, Mr. Clean Magic Eraser, eller lagra varumärke motsvarande, är ett stort objekt att använda i en sådan situation som denna. Helt enkelt dämpa en del av suddgummi och skrubba bort på fläcken tills den är borta.
  • Ersätt. Slutligen finns det ett alternativ kvar som du kan prova att använda. Enkelt byte av linoleum, trägolv eller kakel som finns i ditt badrum kommer också att ta bort eventuella fläckar som har byggts upp på golvet. Även om detta är definitivt det dyraste alternativet, kommer det att se till att du har tagit bort fläcken och ge dig ett oskrivet blad för att arbeta med i framtiden.