Vad är Brick Veneer?

August 17

Faner, ibland kallas inför, är namnet på något beläggningsmaterial. Brick faner är helt enkelt ett faner med en tunn tegel yta på framsidan. Det finns sorter som produceras för både inomhus- och utomhusbruk, med installation varierar kraftigt mellan de två. Vissa faner ser mycket lik traditionell rött tegel, medan andra väljer en mer rustikt utseende.

På innerväggar, är tegel faner som på samma sätt som kakel. Ett bruk sprids på väggen och tegelstenarna är inställda på plats på toppen av murbruk. Plast distanser skilja blocken under torkningsprocessen för att skapa ännu avståndet mellan dem. När murbruket har inrättat, är tegel sedan injekteras. Inomhus tegel är mest populära för att dekorera väggar runt infällda eldstäder, eller för produktion av en industriell känsla i lägenheter som en gång var gamla fabriker.

Utomhus installation av tegel faner är mycket annorlunda än sin inomhus motsvarighet. Faneret inte monteras direkt på toppen av huset, utan snarare som en fristående vägg förankrade till huset. Ankare, även kallade tegel slipsar, är anslutna till huset genom skarvar i mortel. Tegelstenarna är inställda på en grund och byggt från grunden och stöds av sin egen vikt.

Det finns några nackdelar som bör beaktas av någon som är intresserad av att installera tegel faner på utsidan av deras hem. Installationen är inte så lätt som det kan se, och de flesta villaägare utan allvarliga upphandlande upplevelse rekommenderas mot att ta den på en gör-det-själv-projekt. Eftersom faner är en separat struktur när de installeras på rätt sätt, inte förbättra den strukturella integritet som man kan lätt tro att det skulle. Det kan också vara utsatta för vattenskador, även om detta kan minimeras genom att tillhandahålla dräneringshål i botten av väggen. Precis som alla blockmetoder, kommer faneret behöva påpekas i tid. Denna process är svår som innebär slipning ut det gamla bruket, och sätta nya murbruk i dess ställe.

Trots dessa nackdelar är utomhus tegel faner ett attraktivt och klassiskt val för många villaägare. Det ger hållbarhet med låga underhållskrav. Vinyl spåranslutning är särskilt känsliga för skador från flygande föremål under en storm, medan metall sidospår kan buckla och blekna med tiden. Med tegel faner, det finns ingen extra målning krävs eftersom det finns med trä eller metall sidospår, och det finns betydligt mindre risk för skador än vinyl. Byte av sidospår kan vara en svår process och matchande gammalt och nytt tillsammans kan visa sig vara en svår uppgift, vilket gör tegel det självklara valet för dig som söker långsiktigt enkelhet. Med korrekt professionell installation, kan tegel faner visa sig vara en härlig tillägg till alla hem.

  • Brick fasaden kan vara en attraktiv och billigare alternativ för villaägare.
  • Brick faner på utsidan av ett hem är tekniskt en separat struktur.