Vad är en Boatneck?

January 3

En Boatneck är en typ av halsen hos både män och womenâ € s slitage. Inledningsvis halsen, även kallad bateau halsen, var avsedd för seglare. Den breda slits gjorde det enkelt att ändra en skjorta snabbt, eftersom den glider lätt över huvudet. Detta kan vara en fördel när kläderna blir blöt och behöver ändras i en hast.

Den moderna Boatneck är en populär design speciellt i womenâ € s kläder. Det är en urringning som skärs ut från axel till axel. Detta utgör en rak horisontell öppning som vanligtvis täcker bröstet till strax nedanför halsen. Fram- och baksida är av samma konstruktion. Ofta betyder det helt enkelt en bred skåra över toppen av ett plagg som bildar halsen. Det täcker från mitten till de flesta av axlarna, även om vissa skärs lägre på axlarna.

Den Boatneck kan presenteras på en mängd olika womenâ € s toppar. Sticka toppar, tröjor och blusar kan alla har denna design. Vissa klänningar, även formella och kära har halsen stil också. Många mena € s tröjor och stickade tröjor kommer också i Boatneck stilar. Theyâ € re lätt att halka på, bekväm att bära, och anses vara en smickrande urringning för många.

De en huvudsakliga problem kvinnor kan citera med Boatneck stil topp är graden av bredd från skuldra vid skuldra. Halsen kan vara för stort, vilket bh-band för att visa. För att undvika det här problemet kan kvinnor leta efter en de som don € t har ett mycket brett snitt. Så länge skåran doesnâ € t sträcker på axlarna, kan bäraren fortfarande fånga utseendet utan att behöva visa upp hennes underkläder.

En vacker och populär stil i dancewear är Boatneck trikåer. Till skillnad från den traditionella stilen, baksidan av trikåer doppar ner för att visa upp den övre delen av ryggen. Det är fortfarande ett trevligt utseende, och faktiskt en intressant modern tolkning av Boatneck. Människor kan också se halsen fronter i denna stil med tappade ryggar i aftonklänningar.

Ett sätt på vilket människor kan känna till Boatneck tops är för att de är traditionella slitage för franska mimare. Den svart och vit randig topp brukar vara populärt val när någon är klädd i fullständig mim regalierna. Människor kan också hitta randiga toppar som denna, särskilt i womenâ € s stilar, men de kan framkalla mim klädstilar när man bär. Åtminstone de anspelar på de nautiska ursprung halsen.