Vilka är de olika typerna av Home gym golv?

January 10

Personer med en hemmagym gillar ofta att anpassa rummet så att den är så nära ett kommersiellt gym som möjligt. Detta inkluderar att lägga golv som är avsedd för gym aktivitet, vilket är varför det finns några typer av hem gym golv tillgängliga. En av de viktigaste typerna är gummigolv, som ofta är perfekt för att skydda den ursprungliga våningen i hemmagym som inkluderar stora vikter och maskiner. Skum golv är en annan typ av golv som är lätt att installera och ger massor av dämpning. Bambu golv är känd för att vara bäst för gym med några maskiner och gott om plats för yoga eller aerobics.

Hemmagym som har fria vikter eller träningsmaskiner kan ofta få en slitstark gummigolvytan. Denna typ av hem gym golv kan ge dämpning för alla som utövar på den, vilket ger lederna vila under varje övning. Det skyddar också golvet under från tunga maskiner som tenderar att skrapa på ytan när de flyttas, liksom vikter som kan buckla mest normala golv när de släpps. Det är ofta lätt att installera eftersom det kan köpas i en stor rulle, och sedan klippa för perfekt passform i rummet. Den kan också köpas i samverkande torg, eller ens i enskilda mattor som kan placeras under varje maskin eller vikt rack.

Skum golv är inte riktigt lika hållbart som gummi, men ofta är lättare och billigare. Detta är särskilt bra för hemmagym som kan vara tillfällig, eftersom denna typ av hem gym golv är oftast lätt att installera och ta bort. I likhet med gummigolv, ger denna typ även dämpning för alla som utför ett träningspass på det, samt en plats för maskiner att vila på. Det är vanligtvis tillgänglig i enskilda mattor eller samverkande torg, även om den senare tenderar att sluta passa bra ihop med tiden eftersom de kan krypa uppåt efter ett tag. Det tenderar också att riva med tung användning, vilket är varför det är oftast bäst bara som tillfälliga hem gym golv.

Vissa hemmagym bara har gott om plats för träning snarare än maskiner eller fria vikter, i vilket fall bambu golv kan vara bäst. Detta är särskilt bra för dem som tränar aerobics, yoga, pilates, eller någon annan övning som främst använder kroppen motstånd snarare än tunga vikter. Denna typ av hem gym golv är ett bra alternativ för dem som vill ha en permanent lösning, särskilt eftersom det fungerar bra i alla rum i huset, inte bara ett gym. Det är slitstarkt men ändå mjukt nog att ge dämpning för de flesta träning, även om gummi- eller skummattor bör placeras över den för att skydda den om vikter eller träningsmaskiner kommer att användas på det.

  • Ett gym med gott om plats, men inte mycket maskiner kan göra bra med bambu golv.