Hur väljer jag det bästa Salon Styling Stolar?

November 7

En viktig del i att äga en salong köper kvalitet salong styling stolar. För säkerheten för dina kunder, är det bäst att undvika att köpa begagnad salong möbler. För att välja den bästa salong styling stolar, shoppa i en butik eller uttag som säljer professionell salong utrustning. Säkerhet, hållbarhet och komfort är de viktigaste funktionerna för att titta efter när man köper salong styling stolar. Dessutom väljer en stil för att samordna med din salong inredning, med material som är lätt att rengöra.

Välja den bästa salong styling stolar kan vara en utmaning för de nya till salongen verksamheten. Det enklaste sättet att göra rätt val är genom att titta på en katalog som innehåller olika typer av stolar. Du vill välja styling stolar som kommer att göra ett attraktivt tillägg till din salong. Medan attraktions är en viktig faktor, bör klientsäkerhet vara högsta prioritet.

Du bör välja salong styling stolar som robusta byggs, med en kromad hydraulisk bas. Dessutom bör en styling stol erbjuder olika höjd justeringar. En krom fotstöd är en annan viktig funktion för en styling stol. Pulverlackering på metalldelarna kommer att förhindra repor och märken.

Beroende på hur mycket pengar du är villig att spendera, kan du välja styling stolar med äkta läder eller läderliknande vinyl. Vinyl kan vara mer praktiskt, på grund av hållbarhet den erbjuder. Köpa flera salong stolar av äkta skinn kan vara dyrt.

Dina kunder kan sitta under en längre tid, därför stödja och komfort kommer att vara avgörande. Oavsett material du väljer, se till sätena är väl skyddat. Även om det kan vara dyrare, överväga att köpa salong styling stolar med svankstöd för ryggen. Vadderade Armstöden kommer också att uppskattas av dina salongclients.

Om möjligt, testa salongen styling stolar själv. Hydraulpumpen bör fungera utan buller. Gnisslar kan tyda på en defekt hydraulsystem. Den runda eller rektangulära basen av styling stol bör vara robust och säker.

Vissa styling stolar inkluderar ett barn bälteskudde. Du behöver detta tillbehör när styling ett ungt barns hår. En salong stol bälteskudde ska väl vadde och robust, och inkluderar en säkerhetsremmen.

Välj salong styling stolar som är lätta att hålla rena. Du kan behöva torka dem mellan klienter och lättskött kommer att spara tid. Även om du använder skyddsöverdrag på stolarna, kräver vattentät vinyl minst underhåll.

  • Välj salong styling stolar som är lätta att hålla rena.