Visualisera och Använda Your Mind i T'ai Chi

May 11

När du börjar att utföra någon åtgärd i T'ai Chi, du visualisera det. Med andra ord, tror du det genom första. Inte bara låta ditt sinne gå med på resan - använd den för att se inte bara vad du ska göra, men typ av insider vad du ska göra. Du ser dig själv slutföra det. Du föreställer energin flödar till alla de rätta ställena. Du vet att du är avslappnad, inte spänd. Och du kan även visualisera andningen flyttar in och ut och genom kroppen.

Visualisering ansluter många av kropp-själ-begreppen T'ai Chi. Eftersom visualisera handlar inte bara om avkoppling, andning, och inriktnings. Det handlar om att se det. Och visualisera handlar inte bara om mekaniskt göra något det sätt som du blir tillsagd. Det handlar om att känna det.

Vid utövande av Hsing-I, annars känd som "mind-form boxning," sinnet bildar avsikten, och kroppen följer. De mentala aspekter gör interna kampsporter, såsom T'ai Chi, mer än bara sätt att använda kroppen. De blir plattformar för upptäckten och förhöjning av din karaktär.

Jim Lau, en välkänd instruktör i en kampsport som heter Wing-Chun, har sagt: "Jag kan besegra dig fysiskt med eller utan anledning. Men jag kan bara besegra dig med en anledning. "Använd ditt sinne, och kroppen kommer att följa.

När du börjar göra några mindful rörelser i T'ai Chi, kanske du inte säker på var att se med dina ögon. Dina ögon kan sorts hoppa omkring, fånga lite damm som du bör torka upp på en hylla, något på golvet som du bör lägga undan, eller en granne på gården intill.

Vandrande ögon distrahera dig från att sätta T'ai Chi koncept i full praktiken. Du måste se - utan verkligen ser. Här är ett tips: Mjuka upp blicken, som om dina ögon är öppna men ingen hem. Du vill titta inåt och fokusera på dina andetag och avkoppling. Låt blicken följa dina fingertoppar, även om du inte är verkligen titta på dem. Ögonglober bara rör sig i samma riktning. Du kan också prova några rörelser med ögonen stängda, men arbeta på att hålla dem öppna eller halvvägs öppen.