Vad är Orange Muffins?

June 16

Muffins som görs med apelsinskal, apelsinjuice eller apelsinmarmelad kallas apelsin muffins. De orange ingredienser i muffins sällan står ensam och kan paras ihop med ingredienser såsom tranbär, bananer eller choklad. Orange muffins är ofta äts tillsammans med drycker som kaffe. Som ett resultat, kaféer säljer ofta apelsin muffins. De kan också hittas på bagerier eller gjort hemma.

Efter apelsinskal eller juice sättes till den orange muffins, ändras färgen till en orange skiftning. Detta är normalt; färgning på muffin mössor och inuti muffins blir orange. Vissa bagare tror att utseendet är lika viktigt som smaken i köket, så de ofta ser till att dessa muffins är orange i nyans. Detta är typiskt mindre viktigt för människor som baka apelsin muffins hemma.

Den viktigaste ingrediensen i de många apelsin muffins är apelsinskal, som utvinns ur skalet av apelsinen. Efter den orange skalas, är det vita lagret inuti skalet skrapas bort. Den överblivna yttre skalet kallas svålen. Kockar använder denna metod för att få apelsin skalet och spara köttet av den orange för andra recept. Andra kockar kommer att ersätta apelsinjuice eller apelsinmarmelad för apelsinskal i sina muffin recept.

Tranbär lagts till orange muffins lägga till en söt smak och motverka de naturliga sockerarter i apelsinskal eller juice. Kost fördelarna med tranbär bidrar en hälsosam twist Cranberry apelsin muffins. Människor som är bekymrade över de hälsoaspekter sina snacks eller godis kommer ofta lägga tranbär när du gör apelsin muffins.

Bananer och choklad hjälper balansen smaken av apelsin, lägga till en mjuk konsistens till den orange s hårdare smak. Bananer har en subtilt söt smak, så de naturligtvis dra den sura smaken från muffin och bidra mer naturligt socker till smaken, liksom choklad. Choklad är ofta till för diners som har en söt tand eller för barn. Vissa choklad apelsin muffins innehåller en apelsinmarmelad sylt inuti dem snarare än att den orange smaken som tillhandahålls av muffin själva blandningen.

Marmelad brukar läggas till mitten av andra typer av apelsin muffins också, i syfte att lägga sötma till smaken. Den marmelad tillför fukt till muffins själva; det är svårare att KOKA en marmelad-fyllda muffins. De naturliga vätskor i marmelad baka in i de omgivande ingredienser, skapar en fuktigare centrum. Bakers kan också blanda marmelad i receptet, antingen i kombination med apelsinjuice eller i dess ställe.

  • Orange svål, en av ingredienserna i apelsin muffins.
  • Cara Cara apelsiner.
  • Apelsiner.