Vad är en choklad Banana Smoothie?

June 16

En choklad banan smoothie är en kyld, blandad dryck, vanligtvis görs med mjölk och is. Det kan avnjutas av människor i alla åldrar, även om just denna smakkombination är särskilt populär bland barnen. Det är enkelt att göra, och det finns ett antal olika sätt att lägga choklad arom också, från sötare alternativ som pudding mix eller choklad, till enkla kakaopulver. För människor som vill ha en mejeri-fri choklad banan smoothie, sojamjölk eller mandelmjölk kan ersättas. Det kan göra ett bra mellanmål, eller ens en tillfällig måltidsersättning i vissa fall.

Även de mest grundläggande blandare kan oftast förbereda en choklad banan smoothie utan alltför stora svårigheter. De flesta smoothies har en liknande grund för mjölk och några isbitar. För lite av ett protein och näring uppsving, kommer en del människor att ersätta mjölken med antingen vanilj eller banan smaksatt yoghurt, vilket kommer att göra smoothie lite tjockare i konsistensen. Lättmjölk kan användas för att skära ner på fettet och kaloriinnehållet i drycken. För mjölkfria alternativ, sojamjölk, mandelmjölk eller rismjölk alla kan användas utan att påverka smaken alltför kraftigt; Detta är ofta nödvändigt för människor efter en vegansk kost, eller de som är allergiska mot laktos eller bara intoleranta.

Det är bäst att använda färska bananer för att förbereda en chokladbanansmoothie. Bananer som är något övermogna kommer vanligtvis blandar det bästa, samt ha den starkaste smak. Frysta bananer kan säkert också användas, dock, och kan också hjälpa till att kyla drycken på en varm dag. Chokladen är den sista ingrediensen i en chokladbanansmoothie. Choklad sirap är den vanligaste metoden för att få choklad smak, men pudding mix gör också ett bra alternativ, eller ens grundläggande kakaopulver. Barnen kanske inte gillar denna sort eftersom det inte är så söt, men det är också lägre i kalorier.

Vissa människor kommer att lägga till extra ingredienser till en chokladbanansmoothie för att öka dess näringsvärde. Proteinpulver, till exempel, är en vanlig tillsats. Även en sked jordnötssmör kan verkligen bidra till att stärka proteininnehållet, och det matchar väl med choklad- och banan smaker. Ett annat alternativ är att smyga in vissa grönsaker som färsk spenat; andra smaker i allmänhet maskera spenat smaken ganska effektivt, särskilt för barn. Människor i alla åldrar kan njuta av en närings uppsving i sin smoothie, dock.

  • Carob pulver kan användas i smoothies som ett mejeri fritt alternativ till choklad.
  • Proteinpulver kan läggas till en post-workout chokladbanansmoothie.
  • Smoothies är skapade med hjälp av en mängd olika frukter, juicer, och is.
  • Mjölk är ofta en huvudingrediens i en chokladbanansmoothie.
  • Bananer är en av de viktigaste ingredienserna i choklad banan smoothies.
  • Osötat kakaopulver kan läggas med bananer att göra en läcker smoothie.
  • Isbitar används ofta för att göra smoothies.
  • Spenat kan läggas att göra en chokladbanansmoothie mer näringsrik.
  • Blenders är det enklaste sättet att göra smoothies.