Vilka är de olika typerna av Grout Removal Tools?

February 27

Avlägsnande av brickan injekteringsbruk är vanligtvis en uppgift som kan utföras av den typiska husägare, så länge som de korrekta verktyg används. Lyckligtvis finns det så många injekteringsbruk borttagning verktyg som de flesta förmodligen redan har minst en. En av de mest grundläggande lösningarna är att använda en hammare och skruvmejsel tillsammans för att successivt mejsel bort på bruket. En skrapa är också till hjälp, även om en handhållen slipmaskin är känd för att göra jobbet lite snabbare än någon icke-drivna verktyg.

De flesta människor redan har både en hammare och en mejsel, eller ens en skruvmejsel, och dessa fungerar bra som grundläggande injekteringsbruk borttagning verktyg. Skruvmejseln ska hållas i en vinkel istället för rakt upp och ner, eftersom kakel kan flisas om det dunkade rakt ner. När några av bruket tas bort, är nyckeln till att försöka nagga från befintliga injekteringsbruk, eftersom chiseling mot det är en annan metod som kan knäcka brickan. Med hjälp av dessa injekteringsbruk borttagning verktyg är bäst för dem som har tid och tålamod att arbeta långsamt, och det innebär att inte behöva gå ut och köpa ny utrustning för projektet.

Ett annat verktyg som vissa människor använder för injekteringsbruk borttagning är en skrapa, som består av stål med en liten hård tand bifogas. Det är tänkt att vara noggrant dras över injekteringsbruk, med tanden medhjälp i att gräva upp materialet. Naturligtvis, eftersom det inte finns någonting att vägleda skrapan, är det viktigt att vara försiktig när du drar det som det lätt kan repa eller chip kakel. Behövs vanligen en hammare och skruvmejsel också att skapa en öppning i injekteringsbruk för detta verktyg för att arbeta. Grout borttagning verktyg som denna är perfekt för dem som är bra på precisa, noggranna rörelser sedan arbeta för snabbt eller slarvigt med detta verktyg kan förstöra kakel.

Många människor föredrar att använda injekteringsbruk borttagning verktyg som tillåter dem att arbeta snabbt, till exempel en handdator slipmaskin. Dessa tillåter vanligtvis användare att lägga till olika bilagor som är perfekt för vissa jobb. Faktum är att många kraft slipmaskiner har ett fäste för injekteringsbruk borttagning, vilket gör denna del av utrustningen för att hålla centrerad mellan plattor, och i rätt vinkel för jobbet. Även detta verktyg fungerar snabbt på slipning bort injekteringsbruk, måste husägare vara försiktig vid användning eftersom det skulle kunna slipa mot kakel om inte rätt utövas. Dessutom har den en tendens att överhettas efter ett tag.

  • En hammare och mejsel kan användas för injekteringsbruk borttagning.