Vad är några turistattraktioner i San Francisco, Kalifornien?

February 27

Det finns många turistattraktioner i San Francisco, Kalifornien. Om du € re planerar en resa dit, överväga tider på året du planerar att resa noggrant. Många turister till San Francisco går under sommarmånaderna, som alltid dimmigt åtminstone för en del av morgonen och tidigt på kvällen. Packa tröjor om du besöker under sommaren, eller San Francisco infödda kan ha ett skratt på dig frysning i sommar shorts och linnen. De bästa månaderna att besöka San Francisco är september till början av november. Det är i allmänhet mindre dimma, och de många attraktionerna är mindre trångt under höstmånaderna.

Traditionella platser att besöka är:

Från Pier 39, kan du ta en linbana, som tar dig in i hjärtat av centrala San Francisco. Union Square är omgivet av ett antal fina återförsäljare. Du kan överväga hög te på Ritz-Carleton och gå utanför dessa kalorier med ett besök på Grace Cathedral, en av de vackraste kyrkor och älskade attraktioner i området.

Donâ € t glömma några av de mest populära turistattraktioner i San Francisco som Pier One, där du kan hoppa en färja till Sausalito, Angel Island, eller Alcatraz. Överväg att besöka San Francisco Mint, en gång i full drift präglingen anläggning. Embarcadero Center är en annan värdig turistattraktion i San Francisco, med massor av shopping och restauranger.

Golden Gate Park erbjuder ett sortiment av parkverksamheten. Besök Arboretum, den vackra japanska Tea Garden, Rhododendron Dell och childâ € s park med en återställd karusell. Du kan hyra rullskridskor eller cyklar att turnera olika delar av parken, eller en roddbåt eller motorbåt för en resa på Stowe Lake.

Bredvid den japanska Tea Garden är en av de mest fantastiska turistattraktioner, den ombyggda De Young Museum. Tvärs över gatan från De Young, € youâ ll hitta California Academy of Sciences Museum of Natural History.

Om konst är din passion, hittar du många konst centrerade sevärdheter i San Francisco. Förutom den De Young Museum, anser besök på Museum of Modern Art (MOMA), och Legion of Honor, ligger vid Palace of Fine Arts. The Palace of Fine Arts spelar också värd för Exploratorium, ett bra ställe att ta barnen att ha en händerna på utforskning av många vetenskapliga experiment.

Innan resan till San Francisco, se till att kolla stadsguider för festivaler, gratis konserter och Shakespeare spelar i Golden Gate Park, och tidtabeller för världsklass San Francisco Ballet, Opera och Symphony. Downtown värd för många teatrar som funktionen allt från avantgarde spelar till touring Broadway produktioner och konserter.

Andra turistattraktioner inkluderar sina stränder, som vanligtvis kallt, men ändå värt ett besök. Du kan besöka San Francisco Marina, som öppnar upp till San Francisco Bay. På något blåsiga dagar, leta efter människor flygande drakar. Överväga ett besök i Fort Point, bredvid Marina.

Ta en tur till San Francisco Zoo innan du besöker Ocean Beach, som öppnar till Stilla havet. Titta på vågorna här, eftersom de kan vara mycket stark. Sedan överväga reser norrut från Ocean Beach för att komma till Cliff House och resterna av Sutro Baths, en gång en av de största inomhus / utomhus pool komplex, som precis vid havet.

Donâ € t glömma att besöka de mest kända landmärken i San Francisco genom att ta en promenad över Golden Gate-bron. Det kommer att bli blåsigt, så klä sig därefter. Om du canâ € t göra hela promenad, anser parkering på Marin sidan av bron och gå halvvägs mot San Francisco. Planerar att besöka Marin Headlands, en vacker park där du kan bara plats en val eller två under migrationssäsongen från maj till september.

 • Alcatraz, ett fängelse på en ö i San Francisco Bay som har varit stängd sedan 1963.
 • Vågorna på Ocean Beach är mycket starka.
 • Besökare kan hyra rullskridskor att turnera Golden Gate Park i San Francisco.
 • Valskådning är populär i San Francisco under migrationssäsongen.
 • San Francisco Zoo är hem för en mängd olika djur.
 • Den bästa tiden att besöka San Franscisco är september till november.
 • San Francisco är ett populärt turistmål som fick mer än 15 miljoner besökare under 2005.
 • Golden Gate-bron är en av de mest populära turistattraktioner i San Francisco.
 • San Francisco är en av de största städerna i landet.
 • San Francisco är hem för mer än 800.000 människor, och många fler turister som besöker Kalifornien staden varje år.
 • San Francisco erbjuder världsklass balettföreställningar.