Hur väljer jag det bästa Watch Band?

March 8

Flera faktorer faktor i att välja de bästa klockarmband, inklusive pris, stil och komfort. De finns i en stor mängd stilar, dock kommer inte alla typer av klockan bandet fäster varje typ av klocka fall - titta på fallet är den metall som täcker på klockan. Det är viktigt att veta hur ditt band ansluter till din klocka och hur länge av en rem som du behöver. Vistas De slutliga överväganden i att välja de bästa klockarmband inom din budget och välja band gjorda av material som du föredrar, såsom vatten orm, silke eller läder.

Titta band kommer i en mängd olika material att välja mellan, inklusive syntet, läder och metall. Syntetisk watch band material inkluderar Nylon, siden och denim alternativ. Vissa textilklockarmband är vattentät och har ett stycke konstruktion med ett spänne eller krok och öglefästorgan. Medan vissa syntetmaterial får inte hålla upp för att använda så länge som vissa andra watch band alternativ, de är ofta de mest flexibla och bekväma typ av band och finns i ett brett spektrum av stilar, mönster och färger.

Metall klockarmband är ett slitstarkt alternativ för de flesta titta bärare. Många typer av band av rostfritt stål är tillgängliga, och dessa inkluderar vikta och fasta klockarmband. De vikta versioner använder metall vikas för att bilda bandets länkar, medan den fasta versionen innehåller länkar tillverkade av solida bitar av rostfritt stål. Du kan välja det bästa rostfria yta för att matcha din klocka, såsom guld-ton, dubbel-ton eller svart rostfritt stål. Andra metaller som kan klockarmband innefattar guld, titan och aluminium.

Läder är ett lång starkt material som används för att göra klockarmband. Fördelen med att välja en läder klocka band är att det erbjuder flexibiliteten av att vara antingen dressat, sportig eller casual, och kan kopplas ihop med nästan alla stil titta på fallet. Läder band kan vara släta eller funktionsmönster i lädret, kommer i en mängd olika färger, som läder ofta lätt kan färgas, och kan erbjuda kontrasterande färgade sömmar.

För en exklusiv och modern look, överväga att välja ett band gjort av exotiska material, såsom sting ray, struts och alligator hud. Andra exotiska alternativ inkluderar orm, haj och kamel. Mest exotiska skinn kan vara kvar i sin naturliga färg eller färgade i en mängd olika färger, inklusive nyanser av grönt, rosa och blått. Frog läder, kyckling ben hud och fårskinn används också för att göra klockarmband.

En klocka band är dimensionerad med bredd, en dimension mellan fäst fästena på klockan fallet och efter längd, avståndet det tar att gå runt handleden och fäst bandet. Längden på vissa band är lätt ändras genom en justerbar spänne eller genom att ta bort länkar från en metall klocka band. Andra band är stretchigt i naturen och inte kräver justering. Den mest kritiska mätning är att bredden på bandet jämfört med monterings områden som sträcker sig från klockan fallet, så se till att välja ett band med hjälp av lämplig mätningen.

  • En klocka.