Vad är Celtic Jewelry?

March 24

Celtic smycken är inspirerad av smycken gör traditioner och metoder som utvecklats och finslipats under många århundraden när kelterna höll gungning på platser som Irland och Skottland. Idag kan shoppare hitta många bitar av keltiska smycken, och även om många tror Celtic ringar såsom Claddagh ring är den mest dominerande, dessa ringar är bara en liten del av de typer av smycken som finns. De som letar kan upptäcka örhängen, armband, pins, och halsband tillverkade i stilar som liknar de som används av kelter, och även som har många av de symboler som är anställda av dem.

Det bär nämna att folk kan hitta två grundläggande typer av keltiska smycken. Det finns billiga bitar som är masstillverkade och kommer att ha symboler på dem som ser ut Celtic symboler. De som verkligen är intresserade av bitar som länge har varaktiga kanske föredrar att köpa smycken tillverkas med dyrare metaller och som anses mer äkta eftersom den är gjord i Irland eller Skottland eller tidigare invånare i dessa områden. Denna andra typ är verkligen fina smycken och mycket önskvärt, både för sin skönhet och för hantverkare hantverk som kan forma varje bit.

Det finns ett antal gemensamma symboler som kan finnas på mer äkta keltiska smycken. Dessa inkluderar saker som speciella knutar, pentacles, keltiska kors, eller till och med många djur. Dessa funktioner kan ristade in saker som ringar eller armband eller smycken som örhängen kan formas till sådana symboler. Det finns mycket diskussion om vad varje symbol representerar, och detta är en fråga för debatt. Vissa mönster är vanliga på saker som förlovningsringar, såsom ringar eller kedjor förregling, som representerar kontinuitet. Många guldsmeder som gör mycket av deras arbete för hand kan innehålla olika keltiska mönster enligt köparens begäran.

De finare typer av keltiska smycken kan arbetat i några olika typer av metall. Guld är vanligt men vissa juvelerare arbetar nu i titan också, vilket är betydligt längre livslängd. Andra kanske föredrar platina. Itâ € s ganska lätt att hitta en hel del variation i metall används. Smycken kan också innehålla ädelstenar som diamanter, smaragder eller andra, och detta blir allt populärare.

Människor söker efter smycken som refererar Celtic stilen kanske undrar var den finns. Om inte i Irland eller Skottland, kan det vara svårt att få autentiska arbeten som representerar sann Celtic hantverk på smycken butiker. Men det finns ett antal utmärkta online-butiker som säljer många sorter av keltiska smycken. Leta efter de företag som tillverkar deras arbete i Skottland eller Irland. Självklart, om äkthet inte är ett problem, det finns många billiga bitar arbetade i billigare metall genom juvelerare i hela världen, och dessa kan vara ett bra val för att helt enkelt fira skönheten i Celtic symboler.

  • Celtic förregling ringar är vanliga på förlovningsringar och vigselringar.
  • De keltiska kors är ett vanligt motiv i keltiska smycken.
  • Celtic knop är ett vanligt tema i keltiska smycken.