Vad är en Patio Canopy?

May 5

En uteplats canopy är en beläggning som är utformad för att sträcka sig över en uteplats, ger skugga i ett varmt klimat, eller skydd mot regn och vind. Det finns ett antal olika stilar av uteplats canopy som kan gå med ett sortiment av inredningsstilar. Hem leverans butiker och järnaffärer är en bra resurs för uteplats skärmtak, och det är också möjligt att beställa skräddarsydda versioner från företag som är specialiserade på uteplatsen inredning och accessoarer.

Den enklaste formen av en uteplats canopy är helt enkelt en skugga paraply som kan monteras på ett bord eller i en monter för att erbjuda lite skugga och skydd från väder och vind. Shade paraplyer kan också stängas upp och tas bort, vilket kan vara mycket praktiskt i en miljö där människor kanske vill ha en blandning av bostäder och full exponering. Arbetsytan är ett klassiskt material för en uteplats paraply, och den kan väder behandlats så att den kan uthärda regnigt väder.

Det är också möjligt att hitta utrullning nyanser som fäster till en struktur och klipp till en stolpe. Dessa nyanser kan dras ut när en uteplats canopy önskas, och indragen när man inte är. Infällbara nyanser finns i en rad olika former och storlekar, från tunna skivor som erbjuder en kil av skugga, till skärmtak som kan täcka en hel uteplats. I vinterväder, kan skuggan vara tätt buntas bort i ett skyddande hölje, så att den inte skadas.

Rörliga uteplats skärmtak monterade på stolpar finns också. Dessa är användbara för uteplatser och terrasser som inte är direkt angränsande till ett hus, och de kan också flyttas för att ge skugga på en lapp av gräsmattan eller i ett annat område. Klassiskt, är polerna monterade på kraftiga baser, även om de också kan nedsänkt i marken för en mer permanent installation, med trädkronorna är borttagbar så att den kan lagras under stormar och vinterväder.

Fasta uteplats skärmtak som fäster ramar som sträcker sig över en uteplats är ännu en inkarnation av uteplats canopy. Dessa är vanliga på restauranger och caféer som erbjuder uteservering, som rörliga eller infällbara skärmtak löper risk att skadas eller stjäls, även om de också kan installeras i ett hem. Denna typ av kapell ger skydd året runt samtidigt som vindar flöda under den, och det kan sträcka sig endast halvvägs över uteplatsen så att människor kan sitta i full exponering när de vill.

  • En uteplats canopy sträcker sig över uteplatsen ger skugga och / eller skydd mot väder och vind.