Vad är en kalorifattig låg Carb diet?

January 1

En kalorifattig lågkolhydratkost är någon diet som sysselsätter taktik från både traditionella lågkaloridieter och traditionella kolhydratfattig kost. En person kan följa en kalorifattig låg Carb diet för att maximera viktminskning potential. Det enklaste sättet att följa en kalorifattig låg Carb diet är att ange en daglig kalorigräns och konsumerar endast låg kolhydrater livsmedel för att möta den brytpunkten.

Lågkaloridieter fungera på ganska enkla principen att en person bör, för att gå ner i vikt, äta mindre energi i form av kalorier än han eller hon använder per dag på metabola kroppsliga processer och motion. Om alltför mycket energi förbrukas, kommer den extra energi lagras på kroppen som fett, tillgänglig för senare användning vid behov. Med grundläggande lågkaloridieter, är det i allmänhet inte nödvändigt att kalorierna kommer från en viss typ av mat eller mat grupp.

Kolhydratfattig kost är mycket populära, inte bara för att de sägs ge stora mängder fett förlust utan att offra för mycket muskelmassa, men också för att dieter är ofta tillåtet att äta livsmedel, såsom bacon och stek, som normalt skulle vara genomtänkt gödning. Kolhydratfattig kost är baserade på insulin och glukosreglering. Genom att undvika kolhydrater livsmedel som kraftigt höjer blodsockret, dieters försöka minska eller eliminera mängden insulin frigörs i kroppen för att sänka blodsockret. Denna teknik kan hjälpa till att minska mängden fett i kroppen kommer att lagra, och det är också till hjälp för människor med insulinresistens. Kolhydratfattig kost kan också bevara en större mängd muskelmassa än andra dieter, eftersom många low-carb dieters ersätter kolhydrater med högre nivåer av protein.

Fett, som innehåller en stor mängd kalorier, får fritt ätas på flera låg Carb diet. En vanligt klagomål bland low-carb dieters är att kaloriintaget verkar alldeles för hög. Vanligtvis är svaret på detta för att ändra kosten så det är både ett lågt kaloriinnehåll och låg Carb diet. För att bilda en kalorifattig låg-carb diet, måste en dieter först hitta mängden kalorier som han eller hon kan konsumera per dag och ändå gå ner i vikt, och sedan strikt följa de low-carb regler tills han eller hon har nått det inställda antalet av kalorier. Detta säkerställer att dieter får fortfarande glukos och insulin kontroll som är fördelarna med en lågkolhydratkost, men också har kontroll över sitt totala energiintag och lagring.

  • Bacon är en vanlig komponent i en låg-carb diet, och det är relativt låg i kalorier också.