Vilka är de olika delarna av en övning boll rutin?

July 18

Det finns ett antal övningar som kan ingå i en övning boll rutin att träna många delar av kroppen och inrikta sig på specifika muskelgrupper. En del av en övning boll rutin kan innebära utövaren ligger på golvet, ta tag i träningsboll med fötterna eller benen, utföra rörelser som arbetar benen och bukhålan. En annan del kommer sannolikt att innebära utövaren sitter på bollen och utföra övningar som riktar buken och överkroppen. I ett annat avsnitt, kanske utövaren stödja hennes överkropp genom att hålla händerna platt på golvet när de utför övningarna där fötterna är balanserade på toppen av övningen bollen. Slutligen kan en övning boll rutin innehålla ett avsnitt där utövaren balanserar hennes mage på toppen av bollen och arbetar musklerna i ryggen.

I det första avsnittet, kan utövaren utför ett antal övningar och samtidigt hålla minst hennes rygg platt på golvet. I en omvänd curl, skulle utövaren greppa bollen mellan benen och föra bollen in mot hennes bröst. I en ländryggen rulle, skulle hon balansera sina kalvar på toppen av bollen och utan att förlora kontakten med bollen, rulla benen ner till vänster eller höger tills de nästan vidrör marken, och sedan upprepa övningen på andra sidan . Även liggande, kan utövaren förlänga hennes fötter mot taket, ta tag i träningsboll mellan hennes kalvar, och utföra crunches.

De vanligaste övningar som involverar utövaren sitter på toppen av bollen inkluderar armen och buken motionärer. Samtidigt balansera ovanpå bollen, kan utövaren utför crunches och alternerande crunches. Hon kan också göra några repetitioner med hantlar medan du sitter i detta läge. I en annan del av en övning boll rutin, kan buken vara balanserade på bollen medan motionär presterar lägre ryggresning.

Några av de mest utmanande övningar i en övning boll rutin involverar utövaren använder armarna för att hålla henne överkroppen stöds samtidigt balansera hennes ben på bollen. För att kunna utföra de två ben gädda, balanserar motionär hennes smalbenen ovanpå bollen, stöder hennes överkropp med utsträckta armar, och drar benen in mot kroppen, rulla in bollen som en del av rörelsen. Samma övning kan utföras samtidigt dra bara ett ben in mot kroppen och hålla det andra benet utsträckt.

  • Tränings bollar kan användas för armhävningar.
  • Arm och magövningar utförs ofta medan du sitter på toppen av övningen bollen.