Hur väljer jag det bästa Septic Bakterier Behandling?

July 23

Du kan hitta olika septiska bakterier behandlingssystem på marknaden, både i din lokala byggnad leverans butik och på nätet. Om du tror att din septisk system kräver ytterligare välgörande blommig tillade, bör du välja en som innehåller bakterier beprövade hjälp bryta ner septisk avfall och i så hög tillgängliga kvantiteten. Det är viktigt att notera att vissa experter avråder lägga bakteriella och andra behandlingar till din septisk system.

Om du väljer att göra en septisk bakteriebehandling, kan den största skillnaden mellan olika märken vara antalet levande kulturer som finns i behandlingen och vilken typ av bakterier varje innehåller. I allmänhet, ju högre floran räkna, kommer de nog mer sannolikt bakterier lever för att gynna ditt system. Som sagt, det finns väldigt lite bevis som tyder på att lägga till ytterligare bakterier till din septiktank kommer att ha någon inverkan på dess funktion.

De flesta experter avråder septiska bakterier behandling eftersom det ofta blir ett slöseri med pengar. De flesta gånger, om antalet levande bakterier som finns i en septisk system nedgång, är det på grund av en extern källa. Lägga jäst eller kemikalier som syftar till att rensa eller rengöra tanken, till exempel, kan faktiskt döda nyttiga bakterier och förorena marken. Ibland dessa produkter kan även skada din tank. Om du inte åtgärda problemet som utarmat bakteriehalten i första hand kommer alla växter du lägger sannolikt dör snart efter.

Förutsatt att du inte lägger till något till din tank, du troligtvis redan har alla de bakterier som du behöver. Avfallet läggs dagligen från din homeâ € s badrum och duschar ger all den näring bakterier behöver för att trivas. Som sagt, om tvättmaskinen tömmer in i tanken och du använder stora mängder blekmedel och andra starka kemikalier, antalet bakterier kan ha minskat och en septisk bakteriebehandling kan vara till nytta. Du bör då dra ner på mängden blekmedel du använder.

Du kan hitta vilka har gett septiska bakterier behandlingsalternativ de bästa resultaten, eller som har de bästa priserna genom att kontrollera nätet. Många återförsäljare tillåter recensioner av produkter, så att du kan få en god uppfattning om erfarenheterna andra konsumenter har haft hjälp av en viss sort av behandling. Bakterie behandlingar är endast avsedda att fungera som en förebyggande mot problem med ditt system, och bör inte användas för att lösa ett befintligt problem. En licensierad professionell kommer att behöva kallas i händelse av att ditt system har en täppa eller om fältet dränering är översvämningar.

Det är en bra idé att vara säker på att bakteriestam som du använder är särskilt utformad för septisk systemet. Stammar som normalt inte skulle hittas det kan vara skadligt för din tank och kan faktiskt orsaka skada snarare än förhindra den. Se till att du läser etiketterna noggrant.

  • De flesta experter avråder septiska bakterier behandling.
  • Bakterier bidra till att bryta ner septisk avfall.
  • Om blekmedel regelbundet spolas in en septisk system, kan det störa balansen av bakterier.