Vad är Paint-by-nummer målningar?

June 21

Paint-by-nummer målningar är en typ av gör-det-själv-väggdekor som ofta används i barns sovrum eller plantskola rum att lägga till färg och intresse för väggarna. Vanligtvis kommer en färg-by-nummer väggmålning kommer i ett kit med mönster, instruktioner och verktyg för att överföra mönstret på väggen, och en färgguide för att slutföra väggmålning. Paint-by-nummer målningar vanligtvis inte kommer med färgerna; detta kommer att vara upp till husägare för att köpa. De kommer i ett antal olika storlekar, från små bilder som endast tar upp ett litet utrymme på väggen, till större väggmålningar som kommer att ta upp hela väggen eller ens gå runt hela rummet.

Paint-by-nummer muralmålningar är populära för barnrum eftersom trevliga scener kan målas på väggarna, vilket ger rummet en mer konstnärlig look utan att egentligen kräver mycket konstnärlig förmåga. När mönstret överförs på väggen, kommer varje område av väggmålning numreras, och antalet kommer att motsvara en viss färg färg. Helt enkelt måla inom områdena numret med rätt färg färg och väggmålning kommer att börja ta form. Vissa människor använder målartejp för att bocka av specifika områden i väggmålning för att se till att färg färg för ett visst antal inte blöder i något av de andra områdena.

För mer komplexa måla-efter-nummer målningar, får stenciler tillhandahållas; Detta kan vara nödvändigt om väggmålning har en hel del små områden som skulle vara svårt att måla utan att göra ett misstag. Det är viktigt att köpa ett antal penslar i olika storlekar för att måla en mer komplex väggmålning. De flesta tycker paint-by-nummer muralmålningar mycket lättare än att göra ett frihand design på väggen, om man inte har mycket stark konstnärlig förmåga. Dessutom kan den väggmålning enkelt målas över när barnet växer ur den, eller om man vill helt enkelt att göra om inredningen i rummet.

Woodland scener, djur scener, eller tecken och teman från populära barnböcker är populära för färg-by-nummer målningar. De är särskilt bra val för förskolor rum. Vissa människor kommer också att helt enkelt måla naturscener såsom träd, moln och fåglar, som lättare kan växa med barnet. Dessutom, väggdekaler är utmärkta alternativ som kan användas vid sidan av eller i stället för en väggmålning; Dessa kan enkelt fästas på väggen, och i allmänhet kan tas bort utan att färgen skada.

  • Paint-by-tal målningar är populära för barnrum.
  • Schabloner tillhandahålls ofta i färg-by-nummer kit.