Hur mycket baby sängkläder Har en New Baby Behöver?

January 5

Få saker är så bedårande och svårt att motstå som baby objekt. Nedskalade versioner av de flesta något är helt enkelt söta och många baby objekt, inklusive baby sängkläder, är så söt att köpa en hel del av det är lätt att göra. Men där berörda baby sängkläder är, är mindre faktiskt mer. En ny mamma kan finna det svårt att motstå att köpa en komplett sängar ensemble och alla dess samordnande tillbehör, men i sanning, det är mycket mer praktiskt sätt att närma baby sängkläder inköp och ting lika kul att köpa med de pengar som sparas köper bara det som är nödvändigt .

Till att börja med, de viktigaste och mest funktionella bitar av baby sängkläder är monterade lathund och den mottagande filt. När det gäller dessa två specifika typer av baby sängkläder, en ny mamma helt enkelt inte kan få nog av dem. Bebisar behöver ofta deras lathund förändrats flera gånger under dagen --due till en läckande blöja, spotta upp eller kräkas - och ingenting är värre än att upptäcka att du har slut på rena lathundar mitt i natten. Likaså tycker de flesta spädbarn som insvept "papoose-stil" i sina mottagande filtar, men de också kan bli snabbt nedsmutsade av samma skäl. Att ha ett stort utbud av lathundar och ta emot filtar säkerställer att mamma har mer tid mellan massor av tvätt.

Medan vissa former av baby sängkläder faktiskt kan vara en bristvara, det finns andra former som inte ens nödvändigt alls. Exempelvis krubban tröstare, oavsett hur förtjusande, är en onödig del av baby sängkläder som sannolikt kommer att hamna hängde över en närliggande gungstol eller enbart visas på väggen eller närmaste täcke rack. Crib snutte ingår i de flesta spjälsäng sängkläder uppsättningar, men på grund av deras plysch karaktär, är faktiskt osäker för användning i en krubba.

Bebisar som lägger ovanpå en tröstare kan ha sin andning hindras som deras huvud sjunker ner i quiltning, och eftersom de är för små för att lyfta och vända huvudet, skulle kunna kvävas. Barnläkare rekommenderar att inte använda duntäcken eller annan form av plysch strö, uppstoppade djur eller kuddar i en babyns spjälsäng. Medan de kan se söt alla består i spjälsängen, ingen mamma kommer att hitta effektiviteten i att ta bort och ersätta Aren varje gång barnet tupplurar och vaknar.

Andra former av baby sängkläder, till exempel stötfångare kuddar och damm volanger, ofta ingår i spjälsäng apparater är lika värdelös. En damm rufsar utgör någon fara och kan klä upp en krubba fint, men är en oerhörd smärta för att ta bort och tvätta och många mammor hittar dem inte värt besväret. I fallet med stötfångare kuddar, kan användningen faktiskt undvikas tills barnet börjar scooting runt i spjälsängen på hans eller hennes egen. Under tiden, de faktiskt bara tjänar till att hindra syn på barnet när sover i spjälsäng.

Som barn växer, kan fler och olika typer av sängar behövas. En tätslutande spjälsäng madrass beskyddare kan vara en bra investering, men inte de som är för plysch och de sorter av billiga vinyl, eftersom den förra utgör samma hot som Aren och den senare kommer att skapa en obekväm yta för barnet att sova upon. Under tiden, om du är en ny mamma-till-vara eller köpa presenter till en ny mamma, investera i kvalitet lathundar och mottagande filtar, liksom barntvättlappar och handdukar, och det kommer att vara pengar väl spenderade.

  • Ibland med baby sängkläder, är mindre faktiskt mer.
  • En monterad lathund kan behöva ändras flera gånger om dagen på grund av läckande blöjor.
  • Bebisar behöver sina egna tvättlappar och handdukar.