Vad är en musik Kiosk?

September 25

En musik kiosk är en typ av själv stående struktur med ett elektroniskt gränssnitt som hjälper konsumenterna ser upp, lyssna på eller köpa musik. Kiosker med digitala skärmar och gränssnitt är en del av en modern värld av handel, och ofta inrättas i allmänna utrymmen såsom flygplatser, köpcentra och andra högtrafikerade utrymmen. Musik kiosker installeras ofta i musikaffärer, eller i större varuhus som erbjuder ett avsnitt musik och elektronik där kunderna kan vilja komma åt album eller artist uppgifter.

Traditionellt har musik kiosker använts för att hjälpa kunder att hitta album eller artister i en musikaffär. Som musik blev nyligen digitalt eller migrerat till ett digitalt format, musik kiosk uppställningar var ett sätt för musik butiksägare att bidra till att ge automatisk kundservice. Musik kiosker ersatte också gammaldags "lyssnande bås" genom att bli ett sätt för kunder att lyssna på prover av den musik de tänkte köpa. Med lyssnar bås, kunde kunder använder traditionella medier som vinyl, kassettband eller CD-skivor, men med de flesta av dagens musik kiosker, är sund tillgänglig i digitalt format, och om det finns en traditionell komponent, är det i allmänhet inte är tillgänglig för användaren. Detta hjälper butiken kontroll skador som orsakats av kunden själv drift av stereokomponenter.

I många musikaffärer över hela landet, har musik kiosker eller stationer blivit norm på senare år. Kunderna litar på dem att söka efter musik innan du köper. Förr i tiden, många modeller är tillåtna för full sång lek. Dagens mest avancerade modellerna ersätter fullt sång leka med specifika "klipp play." Detta leder till kortare lyssningstider för den genomsnittliga shopper, men det är också frustrerande att shoppare som vill bättre urval av låtar som de är intresserade av.

Idag är tillverkare experimenterar med musik kiosk mönster som skulle tillåta användare att köpa musik eller musikprodukter med kiosken sig som försäljnings. Dessa konstruktioner skulle innebära att lägga ATM kiosk funktioner, eller någon form av behandlingsenheten kreditkort till en befintlig design. Vissa företag har redan börjat göra musik kiosker som kan sälja låtar och ringsignaler till konsumenterna.

Musiken kiosk är en bra representation av hur ljudprodukter har förvandlats till en mycket portabel digital upplevelse. Det representerar också ett löfte om automatiserad shopping för många olika produkter och branscher. Alla typer av företag kan ta cues från utformningen av en musik kiosk att utforska gående konsumenterna på nya och intressanta sätt för framtiden för detaljhandeln i allmänhet.

  • Köpcentrum är en populär plats för musik kiosker.