Personlighetsdrag av lyckad dag Traders

December 31

Framgångsrika handlare är en speciell ras. De hävdar strikt disciplin om hur de närmar sin handelsdag och vad de gör under marknaden timmar. Alla kan inte vara en dag näringsidkare, inte heller ska alla prova.

Goda daytraders är oberoende

Om tanken på att vara ansvarig för din egen verksamhet och din egen handel konto är spännande, då dagen för handel kan vara en bra karriär alternativ för dig.

För det mesta, daytraders arbeta av sig själva. Datorer och bildskärmar är relativt billiga, är höghastighetsinternet anslutning lättare att få, och många mäklarfirmor tillgodose behoven hos näringsidkare som arbetar med själva - som alla lämnar dagen näringsidkaren hemma, ensam, fastnat i ett rum med ingenting men datorskärmen för företaget.

Dag handlare trivs på att vara ensam hela dagen, eftersom det ger sina bästa egenskaper. De vet att deras handel är beroende av dem ensamma, inte någon annan. Näringsidkaren har ensamt ansvar när något går fel, men också håller alla bytet. Han kan göra sina egna beslut om vad som fungerar och vad som inte gör det, utan irriterande chef eller irriterande corporate drone berättar för honom vad han behöver göra idag.

Quick-wittedness är ett drag av framgångsrika daytraders

Dag för handel är en omgång minuter. En timme kan lika gärna vara ett decennium när marknaderna rör sig snabbt. Och det innebär en dag näringsidkare inte kan vara deliberativa eller panik. När det är dags att köpa eller sälja, är det dags att köpa eller sälja, period.

Aktörerna måste ha tillräckligt med förtroende för deras system och tillräckligt med erfarenhet på marknaderna för att agera snabbt när de ser en köp- eller sälj möjlighet. Många mäklarfirmor erbjuder sina kunder demonstrations konton eller backtesting tjänster som gör att handlarna att arbeta med deras system innan de bestämmer sig själva dollar, hjälpa dem att lära sig att känna igen marknadsmönster som signalerar potentiella vinster.

En näringsidkare med ett stort system som inte är snabb på musknappen har ett annat alternativ: automatisera trades. Många mäklarfirmor erbjuder programvara som utför affärer automatiskt när vissa marknadsförhållanden uppstår.

För många handlare, automatiska handel är ett perfekt sätt att ta känslor ur en handelsstrategi. Andra ogillar denna typ av handel, eftersom det tar en del av det roliga i jobbet. Och låt oss inse det, framgångsrika affärsmän hitta hela processen för att vara en bra tid.

Dag Handlare måste vara avgörande

Daytraders måste också kunna fatta beslut snabbt. Du kan inte vänta tills i morgon för att se hur listorna spela ut innan de bestämmer sig kapital. Om du ser en möjlighet, du måste gå med den. Nu.

Men vad händer om beslutet är dåligt? Tja, är naturligtvis en del beslut kommer att vara dåligt. Det är risken att göra någon form av en investering, och utan risk, det finns ingen återvändo. Någon leker på marknaderna måste acceptera det.

Men två bra dag handelsmetoder bidra till att begränsa effekterna av att göra ett dåligt beslut. Den första är att använda stop och limiterade order, som automatiskt stänger ute förlora positioner. Det andra är att stänga ute alla positioner i slutet av varje dag, vilket gör att du kan starta nytt nästa dag.

Om du har en viss nedåtskydd på plats, det är psykologiskt lättare att gå vidare och fatta de beslut som du behöver göra för att göra en vinst. Och om du är en av de människor som har svårt att fatta ett beslut, är dagen för handel förmodligen inte rätt för dig.