Hur väljer jag det bästa DHEA Cream?

October 30

Dehydroepiandrosteron (DHEA) kräm hjälper till att läka hudskador, öka energi, förbättra humöret och muskeltonus. Den kemiska kan förvandlas till östrogen eller testosteron när den absorberas i kroppen. Det är viktigt att använda krämer som inte kommer att exponera personen att osäkra nivåer av DHEA. När du väljer en DHEA grädde, kan individer välja formler som är specifika för genus, koncentration och dosering.

Eftersom hormonnivåerna kan sjunka drastiskt som kroppen åldras, kan individer väljer att försöka kämpa mot tecken på åldrande med DHEA grädde. Applicering av kräm kan hjälpa till att återställa en mer ungdomligt utseende på huden genom att öka elasticiteten och minska rynkor. Eftersom de kemikalier som finns i grädden ökningen hormonproduktionen, tillstånd såsom mild adrenal trötthet kan vändas. Faktorer som traditionellt förknippas med åldrande, såsom korttidsminnesförlust, kan också förbättras med hjälp av ett DHEA grädde.

Vissa tillverkare producerar krämer specifika kön. Till exempel, en DHEA kräm formulerad för kvinnor försöker ta itu med specifika åldringsproblem. Dessa krämer hjälper öka metabolismen och främja viktminskning, särskilt i buken området. Ett annat bekymmer att kvinnor generellt har när de blir äldre är bentätheten.

En DHEA kräm formulerad för kvinnor kan ofta bidra till att öka kroppens förmåga att absorbera kalcium. Det kan också hjälpa adress mild depression och moodiness som kan kopplas till sjunkande progesteronnivåer som leder fram till och efter klimakteriet. Andra sido fördelar är ett starkare immunförsvar och lägre kolesterol.

Individer väger DHEA grädde alternativ kanske också vill titta på doseringsmängder. Koncentrationer kan variera och det är viktigt att övervaka blodnivåerna när man tar DHEA kosttillskott. En obalans i testosteron och östrogen nivåer kan leda till utveckling av tumörer, av vilka vissa kan visa sig vara cancerogena. De som är närmare 25 år kommer att vilja välja en lägre koncentration eftersom kroppens naturliga produktion av DHEA inte börja sjunka förrän efter denna tidpunkt.

För dem som kan ha en tuff tid övervakning dosering, det finns krämer som kommer i en pump stil. Doserings belopp förväg uppmätta och administreras mer exakt genom pumpfunktionen. Kompletterande ingredienser kan vara en viktig faktor för vissa. Om krämen avsedda användning är främst för hud i ansiktet området, skulle det vara bra att välja en produkt som är icke-komedogent.

Människor som är känsliga för parfymer och färgämnen kanske vill välja en kräm som innehåller alla naturliga eller ekologiska ingredienser. Lugnande tillsatser såsom vitamin E eller aloe kan visa sig vara fördelaktigt för dem med torr hud. Överkomliga priser och enkel beställning finns ytterligare överväganden.

  • Endast icke-komedogent DHEA krämer bör användas i ansiktet.
  • DHEA kräm kan hjälpa till att lindra mild depression och moodiness som kan kopplas till sjunkande progesteron nivåer.
  • En DHEA kräm för kvinnor kan bidra till att lösa sjunkande progesteron nivåer fram till och efter klimakteriet.