Hur gör jag Servera High Tea hemma?

November 30

När servering hög te hemma, bör ett brett sortiment av te smaker och fina plockmat presenteras för gäster i en elegant och trendig sätt. En blandad och matchas uppsättning te servering instrument kan användas för att ge eklektisk och traditionell charm till måltiden, även om varje del ska vara gjorda av fint porslin eller porslin. Gästerna kan göras för att känna sig bekväm i en avslappnad miljö som kretsar kring ett unikt satt tabell som visar de livsmedel, teer, och servering ware som kommer att avnjutas under eftermiddagen.

När servering hög te hemma, borde det börja omgående på 4:00 på eftermiddagen. Andra tjänstgör gånger kan variera mellan tre och fem på eftermiddagen, även om dessa inte kan anses vara hög te. Detta tillfälle är differentierad från standard eftermiddagste med de mer extravaganta mängder mat serveras. Hög te används ofta som ett byte för middag, beroende på vilka typer och mängd mat närvarande.

Den typ av servering ware används under hög te hemma brukar kännetecknas av sin formella karaktär. Fint porslin tekoppar och te krukor, linne servetter och silver bestick används traditionellt. En sockerskål och grädde skål bör också vara närvarande, liksom många dessert tallrikar, dessert gafflar och teskedar. Den tjänstgör tabellen kan dessutom prydd med spets eller pappers doilies att hålla serveringsbrickor av mat, och säsongens visar blommor.

Ett brett utbud av te smaker bör erbjudas under eftermiddagen te tiden. Denna sort gör att gästerna att prova olika blandningar, från mörka och exotiska smaker att lätta, naturläkemedel, under loppet av en eftermiddag. För att skapa en traditionell hög te hemma, bör te vara löst blad, och bryggs i separata små krukor te. Vissa värdar kan föredra att erbjuda varje gäst sin egen kruka och underskrift te att njuta för hela tillfälle. Mindre formella höga teer kan omfatta användning av tepåsar, där varje smak kan samplas en kopp i taget, och te krukor innehåller bara varmvatten.

Alla typer av små plockmat kan serveras till hög te hemma. Dessa kan innefatta olika typer av smörgåsar, petit fours, scones, grädde puffar och ägg souffles. I likhet med många olika teer görs tillgängliga, bör gästerna få välja från ett brett urval av livsmedel för att fylla sina tallrikar. All mat bör ordnas på ett tilltalande tabell presentation som är lika vacker för ögat som det är jättegott till gommen.

  • Den servering ware för hög te är typiskt av formell natur.
  • En tekanna och kopp.
  • En mängd små snacks erbjuds i hög te.
  • En tekanna.
  • Mindre formella höga teer kan innefatta användning av tepåsar.
  • Sockerbitar används för att sockra te.
  • Pappers doilies att lägga under teservis.
  • Lösa blad te.