Hur väljer jag det bästa Herbal behandling för cystor på äggstockarna?

May 3

Herbal behandling för cystor på äggstockarna kan innehålla silverax, mjölk tistel, chasteberry, wild yam, och maskros. De flesta av dessa örter balans hormoner för att hjälpa kroppen att öka produktionen av progesteron, ett kvinnligt hormon som uppmuntrar regelbunden menstruation och hjälper upplösa cystor på äggstockarna. Några av dessa örter hjälper tonen och rena organen, som också kan bidra till att balansera hormoner. Alltför många gifter i kroppen, inte bara orsakar hälsan blir obalanserad, kan den göra samma sak för hormoner. De som naturläkemedel för cystor på äggstockarna bör alltid kontakta en läkare innan du påbörjar en behandling.

Cystor på äggstockarna är i allmänhet runda, fasta utväxter som inträffar på äggstockarna när något är fel med hormonerna. Dessa cystor kan vara mycket små eller mycket stora. Små cystor kan behandlas med örter eller kemiska preventivmedel, men stora utväxter kan behöva opereras. Eftersom små cystor ibland växa till större, kan det vara viktigt för kvinnor med detta problem att behandla det snabbt. Vissa tror naturläkemedel mot cystor på äggstockarna är skonsam än kemisk hormonbehandling.

Silverax är en ört hemma i Nordamerika som åtnjuter ljusdunkel skuggan av höga träd. Den har koniska blomma kluster som vanligtvis blek i färgen. Den medicinska delen av planen är roten, som vanligtvis är svart. Vid användning i te och växtbaserade kapslar, är rötterna rengöras, torkas och mals till pulver. Denna ört kan också användas för att förhindra eller slutet graviditet, bör så gravida och ammande kvinnor undvika det.

Chasteberry är en subtropisk växt som bär små, röda, kryddiga frukter som torkas och används som en del av växtbaserade behandling för cystor på äggstockarna. Teet tas ofta för att reglera menstruationen och tona musklerna runt livmodern, vilket kan lindra menstruations spänningar. Denna koncentration av arbete i och runt livmoderområdet bidrar också till att balansera könshormoner, vilket är hur det hjälper till att reglera cystor på äggstockarna.

Mariatistel och maskros både hjälp att rengöra och tonen leverfunktion, vilket vanligtvis gör det lättare för kroppen att göra sig av avfall. Båda dessa luftig växter är infödda till Nordamerika och Europa, vilket gör dem allmänt tillgängliga för naturläkare. Som milda diuretika, de uppmuntrar systemet för att spola och kan göra att patienten känner sig lättare efter några doser. Reducerande toxin uppbyggd i systemet kan förhindra cystor genom att förhindra avfall uppbyggd runt äggstockarna.

Wild yam har länge använts både som naturligt preventivmedel och att hjälpa unga kvinnor att reglera sina menstruationscykler. Det uppmuntrar progesteron produktion, precis som silverax. Denna vilda rotfrukt kan tas i kapselform, eller spridda över buken som en kräm. Det kan också hjälpa till att dra gifter ur musklerna, rensning av systemet av avfall. Kvinnor tänker på att använda wild yam eller andra växtbaserade behandling för cystor på äggstockarna bör alltid tala med en läkare om allergier, doseringsmängder och ört kombinationer innan du tar något.

  • Kramper och generaliserad magont är symtom på en cysta på äggstockarna.
  • Herbal kapslar innehållande silverax kan användas för att behandla ovarian cysts.
  • En frisk äggstocken och en med cystor.
  • Små cystor kan behandlas med örter, medan större cystor kan behöva avlägsnas kirurgiskt.
  • Mariamistel växter kan hjälpa rena levern.
  • En kvinna med cystor på äggstockarna bör rådfråga sin läkare innan du tar något naturmedel.