Vad är Car magneter?

July 25

Bil magneter är ofta vinyl tecken eller logotyper med ett magnetiskt skikt som hjälper ordentligt fästa dem åt sidorna, eller ens toppar, av bilar. Detta är en av de vanligaste typerna av reklam för fordon, med schabloner också utgör en del av denna marknad. Magneter brukar inte annonsera fordon själva, men andra tjänster som kan erbjudas.

Till exempel kan de med städning eller barnvårdgivare att hitta bil magneter ett perfekt sätt att annonsera tjänsten till potentiella nya kunder. På sätt och vis blir de rörliga skyltar, ungefär som alla andra typer av reklam på bilar. När köpte, bil magneter tenderar att pågå en längre tid, även om de kan vara föremål för blekning eller försämring mer än andra magneter på grund av de villkor som de utsätts för. Vidare har de inte brukar komma över som en påträngande form av reklam, vilket kan göra dem mer acceptabla i medvetandet hos vissa människor.

Den vanligaste platsen för bil magneter är på en fordonsdörr. Som sådana är de ofta kallas tygpåsar. Dörren ger vanligtvis gott om utrymme att placera större magneter och ge mest information. Baksidan av bilen, speciellt stötfångaren, ofta rymmer mindre bil magneter. Även om dessa kanske inte är tillräckligt för att förmedla en hel del information, kan de ha möjlighet att ge lagom.

Bil magneter är mycket enkel att tillverka och vissa kanske kan göra sin egen med bara en enkel kontorsskrivare. Men på grund av det faktum att färger måste stanna på plats även när de är våta, vilket de kommer sannolikt att vara från tid till annan, kan många föredrar en professionellt tryck. Många tryckerier kommer att erbjuda detta och det finns gott om ställen att köpa skräddarsydda bil magneter nätet.

En annan vanlig metod för bil magneter är att använda dem för att stödja en favoritlag. De är särskilt vanliga i högskoleorter, där stolthet i laget ofta uttrycks på bilar. Vidare, dessa magneter är oftast mycket billigare än skräddarsydda magneter eftersom de är avsedda för bulk försäljning.

På grund av det faktum att det finns så många alternativ för bil magneter, som storlek, färger och former, är det svårt att säga vad det genomsnittliga eller typiska priset för dem kan vara. Men det finns paket anpassnings magneter lämpliga för reklam ett företag för mindre än $ 50 $ (USD). Detta kan vara ett mycket billigt sätt att marknadsföra en produkt eller tjänst nästan obestämd tid.

  • En bil.