Typer av bilder att använda i din e-postmarknadsföring meddelanden

September 4

Bilder bör stärka texten i din marknadsföring e-post eller berätta historien om din e-post helt själva. Vissa människor skanna din e-post bara för att titta på bilderna.

Du måste få tillåtelse att använda någon annans konst eller människor i fotografier du tar dig själv. Du kan undvika behörighetsproblem genom att skapa dina egna bilder eller använda en sökmotor för att hitta royalty-fri konst och bilder i det offentliga rummet.

Olika typer av bilder fungerar bättre för olika ändamål:

 • Fotografier är de mest mångsidiga bilder och fungerar bra för att visa upp dina produkter, ditt folk, din byggnad och dina kunder.

  Typer av bilder att använda i din e-postmarknadsföring meddelanden

  Fotografier av dina produkter i aktion hjälpa människor att förstå din verksamhet.

 • Skapad konsten består av bilder som gjorts med grafisk design mjukvara:

  • Placera en logotyp på toppen av din e-post är ett bra val när du vill profilera din e-post utan att använda en topp-bar bild. Använd samma logotyp på din hemsida för konsekvens i ditt varumärke och göra logotypen en länk till din webbplats.

   Typer av bilder att använda i din e-postmarknadsföring meddelanden

   En logotyp på toppen av din e-post hjälper din publik identifiera dig direkt.

  • Clip art är användbar när du inte har ett fotografi för att exakt illustrera ditt budskap, eller när du har skapat anpassade ClipArt att stärka ditt varumärke. Se till att konsten tillför mening till ditt meddelande och att färgerna matchar utformningen av din e-post.
  • En animerad GIF är ett bra sätt att inkludera flera bilder med utrymme för en bild.

   GIF-animeringar som visas blinka snabbt få en bättre chans att irriterande publiken än att förstärka ditt budskap, så se till att din bild rotation ställs inte snabbare än 200/1000 sekund och testa den i flera webbläsare.
  • Ikoner hjälpa till att bryta upp block av innehåll, slips relaterat innehåll, eller lägga till utseendet och känslan på din text. Alltför många eller alltför varierande kan vara störande, så begränsa din ikon användning till ett visst tema.

   Typer av bilder att använda i din e-postmarknadsföring meddelanden

   Små upprepande ikoner förbättra din e-post design.

  • Humör ikoner, eller emoticons, hjälpa din publik tolkar din ton.
 • Text bilder är användbart när text måste du visa, t.ex. din varumärkesidentitet, är i en stil eller teckensnitt som är omöjligt med HTML. Du skapar en bild av din text som ska ingå i din e-post.

  Bilder är ofta blockeras av e-postprogram tills mottagaren av din e-post gör det möjligt för dem att visa, så se till att din stiliserad text är inte avgörande för din e-post huvud idé.

  • Ord och rubriker kan du anpassa din text visuellt för att skapa unika stämningar, rita extra uppmärksamhet åt dina ord, och förstärka deras huvudsakliga idé.

   Typer av bilder att använda i din e-postmarknadsföring meddelanden

   Stylized textbilder är uppmärksamhet-Getters.

  • En skannad bild av din signatur kan ge din e-post en personlig touch och är idealiska för affärsbrev, pressmeddelanden och inbjudningar.

   Be någon annan att skriva ditt namn eller skilja din e-postsignatur från signaturen som du använder för att signera dokument så att ingen kan använda din e-postsignatur för förfalskning.
 • Bildkombinationer kan bestå av bilder, textbilder, eller skapade konst:

  • Top-bar bilder visas högst upp i ett e-postmeddelande och spänner hela dess bredd. Dessa bilder är ett bra val när din webbplats finns en top-bar bild längst upp på varje sida, och du vill matcha din e-post till din webbdesign. En top-bar bild är användbart om din logotyp ser inte bra om det inte är för stor för att passa i ett e-postmeddelande.

   Se till att din top-bar bilder är tunn nog - under 200 pixlar - att låta innehållet i det övre vänstra kvadranten av din e-post som ska visas i förhandsgranskningsfönstret.
  • Bakgrunds bilder visas bakom texten i din e-post eller i bakgrunden kring din e-post. Håll dem enkla - en upptagen bakgrund gör din text svårläst. Du kanske vill gå med bara en färg så att din publik kan läsa och dela ditt budskap utan problem.