Vilka är de olika alternativ för badrum hyllor?

September 18

Det finns många olika badrum hyllor alternativ, och de har alla fördelar och nackdelar. Till exempel, små hyllor som är inställda direkt ovanpå toaletten tanken eller hänga utanför toalett tanken passar inte många saker men är lätta att installera och är lätt åtkomliga. Ett annat hyllor alternativ är utnyttjandet av utrymmet inuti badrumsskåp att förvara föremål utom synhåll, men installera skåp kan bli dyrt. Andra hyllor placeras i vanlig syn och kan antingen monteras på väggar eller placeras på golvet.

Vissa badrum hyllor är konstruerade för att fästas vid eller placeras ovanpå toalett tanken. Många av dessa tankmonterade tillbehör, även känd som tankslagklippare, lås bara på och fäst till ena sidan av toaletttanken och hänga en korg utanför sidan. Ofta är dessa typer av tank toppers storlek för att passa rullar toalettpapper, tidningar och andra saker som folk kanske vill ha nära en toalett. Den andra typen av tank topper är i huvudsak en bricka dimensionerad att passa direkt på toppen av en toalett tank. Denna typ av tankfartyg topper ofta har något upphöjda kanter så att poster som inte kan falla eller rulla från hyllan.

Badrumsskåp som är monterade under sänkor eller på väggarna är ofta ett alternativ till badrum hyllor eller kan ha hyllor monterade inuti dem. Innehållet i badrumsskåp, eller möjligen badrum hyllor inom dem, är mindre visuellt tillgängliga än badrum hyllor i huvudutrymmet i badrummet. Detta kan göra skåp och skåp hyllor goda förvaringsmöjligheter för poster som anses mer privat eller att ägaren av badrummet inte vill i vanlig syn. En möjlig nackdel med badrumsskåp och hyllorna inom dem är att de inte kan ha så mycket utrymme som en del open-rums hyllor alternativ.

Ett annat alternativ för badrum hyllor är användningen av hyllor som är öppna i rummet och kan fästas på väggen eller stå ensam på golvet. Dessa hyllor är ofta gjorda av material som tråd och glas. Det finns fördelar och nackdelar med de olika alternativen. Till exempel kan hyllor byggda på väggarna kräver mer tekniskt kunnande för att installera ordentligt och bli mer permanenta fixturer i badrummet. Golv hyllor är mindre permanent men kan göra att rummet känns mer trångt, samt tar upp värdefull golvyta.

  • Vissa badrum hyllor är avsedda att släppas ut på till toppen av en toalett tank eller ens fäst vid den.
  • Hårtorkar vanligtvis förvaras i badrum och behöver hyllor som håller dem borta från vatten.
  • Badrum hyllor bör vara tillräckligt stor för att passa rullar toalettpapper.
  • Dekorativa hyllor kan användas som badrum väggdekor.