Hur man skickar SMS med Skype

September 13

Du kan använda Skype för att skicka textmeddelanden med Short Message System (SMS). Dina Skype SMS kommunicera sömlöst med mobiltelefoner och andra kommunikationsenheter. Även meddelanden måste vara synlig från en liten mobiltelefon skärm och ibland ta lite tålamod att typ, med SMS är praktiskt, roligt och enkelt.

Skicka SMS via Skype innebär dessa enkla steg:

 1. Klicka på Telefon-fliken nära botten av av Skype-skärmen. (Om du har en Mac, klicka på ikonen knappsatsen längst ner Skype-skärmen).

  De Telefon-eller skicka meddelanden öppnas.

  Hur man skickar SMS med Skype

 2. Ange telefonnumret till din meddelandemottagare.
 3. Klicka på Skicka SMS-knappen på siffer- och bokstavsknapparna.

  Skype Namn eller telefonnummer mottagarna visas i namnlisten i Skype SMS fönstret.

Det är allt som finns att skicka SMS med Skype, men här är några punkter att tänka på om den här tjänsten:

 • SMS har en kostnad bifogas. När du använder SMS, du betalar en liten avgift som är baserad på två saker: längden på ditt meddelande och antalet mottagare som får meddelandet.
 • Avgifter gäller endast för meddelanden som levereras inom 24 timmar. När du skickar ett meddelande, debiteras du endast om meddelandet når personen inom 24 timmar. Om mottagarens GSM-telefon batteriet är slut eller hans eller hennes telefon är avstängd, får du en återbetalning.

Titta ditt budskap längd är en bra idé: Den maximala storleken för varje SMS är 160 tecken. Så om du skickar ett meddelande med 167 tecken, delas det upp i två SMS med 160 tecken i den första och 7 i den andra. I denna situation, är du skickar två meddelanden i stället för en och du kommer att debiteras därefter. (Det lönar sig att lära sig några vanliga förkortningar som "ttyl" för "hörs senare" eller "ga" för "gå vidare".)