Vad är Partihandel pengar?

January 11

Partihandel pengar är ett sätt att höja behövs företags kapital genom att säkra ett stort lån från en bank eller ett finansinstitut, snarare än att försöka skapa den nödvändiga kapitalet genom att ge ut obligationer eller aktie till en rad investerare. Generellt är grossist pengar en intäktsstrategi som är begränsad till etablerade företag och är ofta förlängas med banker och finansinstitut att långa stående företagskunder. Partihandel pengar innebär ett lån situation, snarare än en kredit som tas i anspråk, och ofta bär mycket konkurrenskraftiga räntor.

Det finns några fördelar med att använda en grossist pengar tillvägagångssätt när medel behövs för vissa företag ändamål. En av de mest uppenbara är att processen tillåter företaget att börja omedelbart med medlen. När den stora lånet är säkrad och vinning deponeras i lämpliga företagskonto, kan det avsedda ändamålet vidtas omgående. Detta kan vara särskilt användbart när orsaken till grossist pengar lån har att göra med att lansera en kampanj marknad med ett mycket smalt fönster av möjligheter.

För det andra innebär grossist pengar ofta lån med mycket liberala termer. Ofta kan företaget befalla en utmärkt ränta med lånet. Detta innebär att lägga in en rad till budgeten för att möta de planerade betalningar på utestående saldo, men det innebär inte heller någon tid och ansträngning krävande process att emittera ytterligare aktier i lager eller sätta ihop en obligationsemission. I vissa fall, kan finansiera ett projekt med grossist pengar kosta mycket mindre än andra insamlingar medel.

Men det finns några saker att tänka på om grossist pengar. Precis som alla lån, är det viktigt att göra utbetalningar i tid. Om projektet inte förväntas börja generera intäkter inom en kort tid, bör försiktighet iakttas för att se till att företaget kan hantera betalningar på nuvarande intäktsströmmar. När detta inte är troligt, eller kommer att sätta bolaget i en svår ekonomisk situation, anskaffa medel genom en obligationsemission eller på annat sätt kan vara en mycket bättre strategi.

  • Partihandel pengar är ett sätt att höja behövs företags kapital genom att säkra ett stort lån från en bank eller ett finansinstitut.