Hur vill överföra PDF-filer till en Blackberry

October 8

Behöver du komma åt dina PDF-filer när du är på resande fot? Om du har en Blackberry, kan du sätta dina PDF-filer på din smartphone och ta dem med dig. Det tar bara några enkla steg för att kopiera dina personliga PDF-filer på en Blackberry från din PC eller Apple-dator.

Du kommer inte att kunna läsa en PDF om du inte har en PDF-läsare installerad på din Blackberry. Du kan köpa en om du behöver läsa stora PDF-filer på en regelbunden basis. Om du vill titta på mindre PDF-filer, men du kan skicka e-post till PDF till din Blackberry-enhet. Även i Blackberry postprogrammet kan du visa små PDF-filer. Se till att du vet nedladdningsgränser för bilagor först, och vara medveten om att postprogrammet endast kommer att ladda ner en enda sidvisning i taget.

 1. Leta upp PDF-filen antingen på skrivbordet eller i filhanteraren.

  Hur vill överföra PDF-filer till en Blackberry

 2. Anslut Blackberry till datorn via USB-kabel.

  Se till att Blackberry är på innan du gör detta. Det ska visas i din filhanterare (Finder på Mac eller Utforskaren i Windows) som om du bifogade en extern USB-enhet. På en PC, kan du bli ombedd att "Öppna mappen för att visa filerna", som automatiskt tar dig till nästa steg.

  Hur vill överföra PDF-filer till en Blackberry

 3. Navigera till "handlingar" mapp i Blackberry.

  Du kan göra detta i din filhanterare genom att öppna Blackberry ikonen / mappen och sedan navigera till mappen "dokument". Om du har en annan destination i åtanke för PDF, kan du navigera till en annan mapp i stället.

  Hur vill överföra PDF-filer till en Blackberry

 4. Dra och släpp PDF-filen från den ursprungliga platsen till Blackberry "dokument" mappen.

  Om du väljer en annan destination i steg 3 och sedan dra och släppa filen till önskad plats i stället.

  Hur vill överföra PDF-filer till en Blackberry