Vilka är de olika typerna av Naturläkemedel för HPV?

February 21

Medan det finns inget känt sätt att bota en infektion, det finns en mängd olika naturläkemedel för HPV, humant papillomvirus, som kan hjälpa rensa vårtor är förknippade med den. Tillämpa vitamin E olja till vårtor orsakade av HPV kan mjuka upp dem och låta kroppen att kasta dem lättare. Vitlök kan vara användbar på grund av dess antimikrobiella egenskaper och dess förmåga att stärka immunförsvaret. En tillämpning av salt och lök saft, fikon stam juice eller äppelcidervinäger kan alla bidra till att torka upp vårtor. Några andra åtgärder som också kan arbeta för att rensa HPV vårtor inkluderar citronmeliss, betakaroten, och echinacea.

En av de naturliga botemedel för HPV som är tänkt att hjälpa till att bli av med vårtor är vitamin E olja. När det används direkt på en vårta, kan E-vitamin olja gör det mjukare så att den slits bort snabbare än det skulle göra om de lämnas obehandlade. Det kan också bidra till att hålla vårtor uppstår igen. Ricinolja och aloe vera juice kan också användas för att behandla vårtor på ett liknande sätt.

Vitlök är en annan naturlig behandling av HPV som kan användas för att rensa vårtor. Äta vitlök kan bidra till att stärka en immunförsvar, vilket kan i sin tur hjälpa till att bekämpa effekterna av viruset. Den kan även appliceras direkt på vårtorna själva, i form av juice, pasta, eller bara färska skivor; de antivirala egenskaper vitlök och surhetsgrad kommer att hjälpa dem att torka upp och försvinner.

Flera naturliga botemedel för HPV arbete eftersom deras surhet torkar ut vårtor, vilket får dem att krympa eller falla av. Täcka lök skivor i salt och låta dem sitta över natten ger en juice som är typiskt effektivt för detta. Fig stam juice torkar också upp vårtor, plus att det har antioxiderande egenskaper som kan hjälpa bekämpa viruset. Äppelcidervinäger, som också är mycket sur, är en annan behandling som kan vara fördelaktigt.

Det finns ett antal andra naturliga botemedel för HPV som också kan vara användbara för vårtbehandling. Betakaroten och folsyra kan både tas som kosttillskott för att öka hälsan och immunitet, eller de kan appliceras direkt på vårtor att påskynda läkning. Citronmeliss är ett antiviralt som även kan tas internt eller appliceras direkt på drabbade områden. Echinacea kan användas för att förbättra immunförsvaret.

  • Vårtor är faktiskt ett papillom orsak av humant papillomvirus.
  • Äta vitlök kan stärka ens immunförsvar och hjälpa till att bekämpa HPV.
  • HPV är mest känd som virus som orsakar genitala vårtor, som kan läggas ut på entreprenad, trots kondomanvändning.
  • Vanligen säljs i kapselform, echinacea - eller lila rudbeckia - tros hjälpa kroppen bekämpa infektioner och kan hjälpa behandla HPV.