Var man får tag Authentication Services för eBay Collectibles

April 22

Om du säljer (eller köper) på eBay, du behöver ett sätt att autentisera dina samlarobjekt. Vissa företag tillhandahålla tjänsten att autentisera eller autentisera och gradering (bestämma ett objekts värde baserat på skick och legitimitet). Att ha dessa tjänster utförs på objekt som du vill sälja på eBay, måste du skicka den verkliga objekt till tjänsten och betala en avgift.

Följande är några utmärkta platser för klassificering mynt:

  • Professional Coin Sortering Service (PCGS)
  • American Numismatiska Föreningen certifikationstjänst (AMNACS)
  • Numismatiska Guaranty Corporation of America (NGCA)

Frimärkssamlare (eller de som bara har ärvt en samling från farbror Steve) kan få sina frimärken "expertized" (autentiserad) av American Philatelic Society.

För serietidningar, kommer Serier Guaranty, LLC (CGC) försegla (bifoga i plast för att bevara kvaliteten) och grad dina värdefulla serier.

Sport kort och sportmemorabilia har ett gäng autentiseringstjänster. Om du fick din autograf eller minnessaker direkt från spelare eller lag, kan du ge personlig försäkran om sin äkthet. Med posten autentiserad får eller inte får du ett högre pris på eBay. Pröva dessa platser:

  • Professional Sports Authenticator (PSA): Erbjuder eBay-användare en rabatt.
  • Beckett Betygs Tjänster: En respekterad källa massor av bra information.
  • Sports Guaranty: Omdömen och kvaliteter kort och kapslar dem i åverkanssäkra plasthållare.

Det bästa sättet att hitta en bra autentiseraren inom ditt område är att söka de poster till eBay och hitta den mest framträdande autentiseraren anges i beskrivningarna. Till exempel, notera att i mynten området, vissa betygstjänstens mynt får högre bud än de från andra tjänster. Du kan också gå till en sökmotor på Internet (Google eller Yahoo!) och skriv sökord mynt gradering (för mynt). Du kommer att komma med en mängd val; Använd din förnuftigt att se vilken som passar dina behov.

Kom ihåg att inte alla poster måste officiellt autentiseras. Officiell autentisering tillför värde till objektet, men om du är en expert på dina objekt, kan du bekvämt betygsätta dem på egen hand i dina auktioner. Folk kommer att veta från din beskrivning om du är en specialist (eller åtminstone om du verkligen vet dina grejer). Din feedback kommer också att arbeta för dig genom att låta presumtiva budgivare eller köpare vet att dina varor från tidigare försäljning har varit topp-låda.