Vad är en Impact Mill?

April 30

En slagkvarn är en anordning som används för att bryta många typer av naturliga föremål i små bitar genom att leverera repetitiva strejker som besitter ben smashing potential. Inom det är kraftfulla krossning och slå verktyg som kommer att gälla enorma mängder kraft i syfte att minska objekt som spannmål, papper och olika malmer i storlekar som är lämpliga för slipning i mycket fina segment. När material placeras inuti en pulverisering slagkvarn, är de ofta accelereras i en typ av vindvirvel teknik för att öka hastigheten i vilken de inre materialen bryts ned från de successiva kollisioner. Efter innehållet nedslagna i mer hanterbara bitar, är de därefter att passera genom en kvarn som minskar varje prov ned till mindre än en halv tum (10 mm) i diameter. Däri släpper en slagkvarn innehållet, vanligtvis på ett transportband, för de krossade komponenter som skall inspekteras.

Några av de mer vanliga slag malning utrustning inkluderar hammar, stift kvarnar och jet kvarnar, men det finns hundratals sorter totalt. På grund av mångsidigheten hos de maskiner, är de också i olika storlekar och former; en bagare kan äga en liten påverkan kvarn för att skapa mjöl och majsmjöl från grunden, medan gruvföretag beställer ofta skräddarsydda slagkvarnar som når flera historier i höjd. Storleken och slipning makt påverkar kvarn är helt beroende av de material som skall reduceras i den, vilket är varför de är skapade för att tjäna specifika ändamål. Om kvarts placerades inuti en slagkvarn som gjordes för att återvinna papper skulle de inre kolvar och slipmaskiner vara nästan helt värdelös inom några minuter.

I syfte att hjälpa slagkvarnar bryta isär och slipning några av de hårdare stenar och malmer, är vätskor tillsättes för att kyla de inre kugghjul och komponenter. En omedelbar fördel med att införliva ett flytande kylsystem inom en slagkvarn är längre användning av maskiner och samtidigt minska de totala underhållsbehov, så industrier som kan dra nytta av tekniken normalt gör. Naturligtvis är denna metod ofta inte lämpar sig för många av de spannmål och andra ömtåliga föremål som kan pulvriseras genom denna maskin, vilket är anledningen till tryckluftssystem har blivit allt populärare.

Från vägarna folk kör på de otaliga artiklar som fyller familjers skåp och kylskåp, någon gång, dessa saker gick troligen genom en slagkvarn. Många företag förlitar sig på att påverka kvarnteknik kan hålla kostnaderna nere. Produktiviteten kan också dra nytta, eftersom maskinen minskar insatser behövs av arbetstagarna.