Vilka är Personality egenskaper som förknippas med den Stjärntecken Cancer?

May 8

I astrologi, hänvisar Cancer dem född den 23 juni till 23 juli och är den fjärde tecken på Zodiac. En kardinal Vatten tecken, det är dynamiskt känslosam. Personer födda under detta tecken är i samklang med andras känslor eftersom de tenderar att känna saker så djupt själva. Cancer vet hur man påverkar andra emotionellt, men ibland har svårt att balansera sina egna känslor.

Styrs av månen, kan cancer vara lynnig och känslig men också mycket kapabel till att få vad de vill. Månen påverkar det undermedvetna och intuitiva individer känner och känner sig fram genom livet. Om månens emotionella kraften kontrolleras, leder stabilitet, men om det inte kontrolleras, kan resultatet bli instabilitet för cancer personlighet.

Krabban är symbolen för tecken på cancer och ibland Cancerian visar en ruvande slags armod, medan andra gånger personen söker emotionella säkerheten av deras eget skal. Liksom krabban, dessa människor tenderar att reagera på sin omgivning och kan bli aggressiva om de sällsynta tillfällen när de känner att de behöver vara. Den klassiska Cancer är sällan spontan, men mycket omtänksam och sympatisk gentemot andra.

Kräftor gör ofta utmärkta barnvårdgivare, sjuksköterskor, kuratorer och socialarbetare. De är ofta känslomässigt intelligent och känslig för de känslor och stämningar av andra. Medicin, marknadsföring, och hushållsarbete är alla områden väl anpassade till de intuitiva, omtänksamma individer. Klassiska Cancer längtar efter en familj och månen tecknet associeras med mamman och med familjelivet i allmänhet.

Silver är den färg och metall i samband med cancer. Vissa astrologer ser svart, vit och grå som andra färger för den här skylten. Cancer härskar magen och Kräftor kan vara benägna att magont när de är upprörda känslomässigt. Dess nyckelord är familj, känslighet, prestation, och känslor.

Känslighet och förståelse flöden mellan Vatten tecken, så Fiskarna och Skorpionen är de mest kompatibla skyltar med cancer. En annan Cancer, Jungfrun, Oxen, Lejonet, Stenbocken och Tvillingarna kan också vara kompatibla. Vattumannen kan vara för känslolös och Skytten alltför ytlig. Personer med denna skylt kan överväga Väduren alltför aggressiv eller okänslig, och Vågen som alltför obeslutsam. Kända Kräftor inkluderar Helen Keller, Tom Cruise, Pamela Anderson, Lindsay Lohan, och Richard Simmons.

  • Cancer är krabban, den fjärde tecken på Zodiac.
  • En upprörd Cancerian kan vara benägna att magont.
  • Cancer kännetecknas generellt som lynnig och känsligt.