Hur startar jag en karriär i sjukhus Materials Management?

May 14

Sjukhus materialhantering är en karriär fält som innebär att se till att en vårdinrättning har all utrustning och förnödenheter som krävs för att betjäna sina patienter samt spåra pengarna för att köpa dessa poster. Om du vill gå in på denna aspekt av vårdområdet, bör du fylla fyra års grundutbildning under vilken du tar affärer och sjukhusfokuserad klasser. Dessutom få praktisk erfarenhet från industrin via en praktikplats gör dig attraktiv för rekryterare.

En person som vill starta en karriär inom sjukhusmaterial ledningen bör överväga att avsluta en fyraårig bachelorâ € s examen i ett område som verksamhetsstyrning. Även en högskoleexamen i allmänhet inte krävs för att hävda en nybörjar roll som kontorist eller tekniker inom detta område, är det normalt nödvändigt för att uppfylla en chef roll och därmed utökar dina karriärmöjligheter. För att komma in i denna typ av college utbildningsprogram, måste du lämna in din high school utskrift och dina senaste standardiserade examen poäng. Du måste också slutföra din potentiella schoolâ € s anmälningsblankett och skicka in din gymnasieexamen eller motsvarande certifiering.

Affärs kurser ger dig grundläggande färdigheter som du behöver för att trivas i denna typ av arbete. Instruktörer lär dig att köpa utrustning inom en budget och övervaka kassa strömmar ut ur en organisation. Du måste också lära dig att behärska den teknik som används inom industrin för att styra inventering och därmed säkerställa att tillräckligt leveranser till hands för att möta en businessâ € behov samtidigt vara kostnadsmedvetna. Excellera på dessa uppgifter är kritisk när arbetande på ett sjukhus materialhantering roll.

Klasser i sjukhusförvaltningen gör du väl avrundad som du fullfölja anställning i den här branschen. Du kan studera ämnen som hur man ska hantera driften av ett sjukhus i tillägg till att fylla vården redovisning. Att veta denna information hjälper dig i en sjukhusmaterial förvaltande roll i att du kommer att förstå hur affärssidan av en sjukhusfunktioner och hur man håller koll på leveransutgifter på ett sätt som uppfyller etablerade företag och statliga regleringar. Gå en kurs i personalhantering är dessutom användbart eftersom du kan vara ansvarig för att anställa personal när de arbetar i en direktör roll.

Du bör överväga att slutföra en praktikplats specifikt för denna karriär område för att öka dina chanser att bli anlitade inom detta område också. Lokala vårdinrättningar kan vara villiga att hjälpa till att utbilda en person som är intresserad av att driva ett jobb i sjukhus materialhantering. Under en praktikplats, måste ditt mål involverar lätta sjukhusproduktutvärderingar, samla projekt bud vid behov, och utföra bokföring arbetsuppgifter.

  • En sjukhusmaterial chefen ser till att sjukhuset har all utrustning och förnödenheter som krävs och spårar pengar för att köpa dessa poster.