Vad Disneyland Rides ska jag ta mina barn på?

November 25

Disneyland Park i Kalifornien är tänkt att vara en park för alla åldrar att njuta av. Mångfalden av Disneyland karuseller och attraktioner kan vara skrämmande, men det säkerställer att det finns något för alla att njuta av. Om du reser med barn, kommer att välja Disneyland rider beror på deras ålder och höjd, samt deras särskilda rädsla eller oro åkattraktioner.

För barn sju och under, kommer många Disneyland turer vara alltför spännande eller skrämmande, även om detta beror delvis på rädslan för barnet. Peter Pana € s Flight kan verka som en tam och rolig resa för barnen, men om ett barn är rädd för flygande fordon eller krokodiler, är det inte det bästa valet. För mycket skygga barn, kanske du vill hålla sig till åkattraktioner som saknar spänningen komponent, såsom Disneyland Railroad, Filmen om Nalle Puh, eller The Enchanted Tiki Room.

Andra utmärkta val är de långsamma Storybook Land Canal Boats eller Ita € SA Small World trots allt. Om spänningen åkattraktioner i Tomorrow verkar alltför skrämmande, ger Innoventions en interaktiv, futuristisk område där barnen kan lära sig om ny teknik, skapa sin egen virtuella fyrverkeri, och prova system videospel.

Äldre barn eller de som inte uttrycker rädsla åkattraktioner kan njuta av Disneyland turer i Fantasy som bär gäster genom kända Disney historier. Snow Whiteâ € s Adventures, Pinocchioâ € s Daring Journey, Peter Pana € s flyg och Mr Toadâ € s Wild Ride alla har något skrämmande ögonblick, men inte har kurvor, svängar eller droppar i spåret. Buzz Lightyearâ € s Astro Blasters tillåter barnen att komma in i handlingen, med hjälp av en laser pistol för att parera utlänningar och presentera en avläsning av din Tabell poäng.

För äventyrare, missa floden-trekking Jungle Cruise eller möjlighet att utforska grottor och träffa pirater på Pirateâ € s Lair på Tom Sawyer ön. Barn i alla åldrar kan också njuta av många kid-teman attraktion i Toontown området, som ligger bakom Fantasy. Framtida dykare kommer att älska den nyligen återupptog Finding Nemo Submarine Voyage, även om vissa kan hitta ubåtar lite klaustrofobiska. Av de tre stora bergochdalbanor finns på Disneyland, är Matter Bobsleds förmodligen bäst för dalbana nybörjare, men tänk på att varna barnen om den ökända Yeti som bor i attraktionen.

Spänningssökare hittar du massor av spännande Disneyland rider att välja mellan. Space Mountain lanserar ryttare i rymden för ett uppiggande åktur genom fält av stjärnor. Big Thunder Mountain Railroad och Splash Mountain kombinerar gammaldags West stil med otro droppar, vändningar och en och annan jätte våg av vatten. Två klassiska Disneyland rider, Pirates of the Caribbean och The Haunted Mansion är bekvämt beläget bredvid varandra och ger helt uppslukande och ibland skrämmande miljöer. Kanske den mest fysiskt beskatta rida i parken är den intensivt krokig och krånglig resa genom Indiana Jones Adventure: Tempel Förbjudna Eye.

Om du är ny på Disneyland turer och reser med barn, försök att lära sig om de turer innan du tar ett barn på dem. Om du är en Disneyland veteran, förklara för ditt barn vad som ska hända på varje åktur och om något uppseendeväckande händer. Det är inte rekommenderat att du tar en rädd eller upprörd barn på någon tur, eftersom det kan förstöra upplevelsen för dig, för barnet, och för andra gäster. Som med alla nöjespark, läsa all säkerhetsinformation innan du går ombord några Disneyland åkattraktioner, och se till att ditt barn uppfyller höjdkrav för sin egen säkerhet.

  • Disneyland har en mängd olika nöjesattraktioner.
  • Disneyland ursprungligen rankas varje åktur AE, med de mest spännande åkattraktioner som kräver en E-biljett.