Vad är en dvärg Papyrus?

November 14

En dvärg papyrus är en gräsliknande prydnadsväxt som är lämplig för vatten trädgårdar och krukor. Det är hemma i Egypten och Sudan. Det är en perenn i många områden med varmare klimat och en årlig i kallare klimat längre norrut, där temperaturen är kallare än 30 grader Fahrenheit (minus-1 grader Celsius).

Denna växt växer i klumpar, stjälkarna är 8-39 inches (20-100 cm) lång och 0,08 till 0,25 inches (2-6 mm) breda. Blommorna är oansenliga och växa i 100-250 strålar eller umbrels, 2-6 inches (5-16 cm) lång med spikelets och är gröngul, svarvning en brun-brons färg på sommaren. Dess frukt visas som bruna nutlets.

Dwarf papyrus är mycket värme tolerant. Det behöver bra ljus, helt eller delvis sol, för att växa. Den trivs i normal till våta förhållanden, som normalt är planterade i små bassänger eller dammar, samt krukor och baljor där det rekommenderas att botten dräneringshålet pluggas.

Den behöver en potenz väte (pH) på 6,5 till 8,5, och planteringsjord eller sandig jord fungerar bra. Vissa människor rekommenderar att låta en krukväxter inomhus dvärg papyrus planteras i en kruka med god dränering och låta jorden torka måttligt mellan vattningarna. Dwarf papyrus har höga vattenbehov, och de flesta experter tror att det är nästan omöjligt att över vatten en dvärg papyrus.

Anläggningen är normalt kunna föröka genom att helt enkelt lutad över. Den nya anläggningen börjar i blomställning, klustret av blommor, och som det blir tyngre, lutar moderplantan längre, når leran var de nya anläggningar fästa och växa. Det kan också förökas genom frö eller skärning.

Dessa vintergröna gräs donâ € t gå vilande, så deras rhizom också kan delas. Division bör göras endast på våren, eftersom division sår anläggningen och gör det svårt för den att överleva vintern. De blommorna också kan klippas av och sedan flyta upp och ner i vattnet, som sedan kommer att bilda en rotad planta.

  • Dwarf papyrus stjälkar växer i klumpar och kräver massor av vatten.