Vad är Skin Firming Cream?

November 24

Det finns så många produkter på marknaden som påstår sig kunna stoppa eller ens vända tecken på åldrande som det ofta är svårt att utvärdera effekten av sådana produkter. Annonser för huden bekräftelse grädde, anti-wrinkle cream, och anti-aging kräm är så bra på att använda pseudovetenskapliga termer för att kunna sälja sin produkt att det kan vara mycket svårt att fastställa sanningshalten i sina påståenden.

När människor blir äldre, förlorar sin huden sin elasticitet och fasthet och så blir lösare och börjar sag. Skin Firming Cream är utformad för att hjälpa till att minska dessa tecken på åldrande genom att ta bort förtida linjer, rynkor och missfärgningar och genom att tona upp lös hud. En effektiv hud uppstramande lotion borde uppnå dessa resultat utan att lämna huden känns fet och utan några biverkningar.

Eftersom människor ålder, är deras kropp mindre möjlighet att producera de stora mängder kollagen och elastin det kunde när de var yngre. Detta resulterar i uppkomsten av slapp hud och rynkor. Hud uppstramande kräm och anti-wrinkle cream innehåller ofta kollagen och elastin, även om kroppen faktiskt inte kan absorbera så stora proteiner genom en hud åtstramande lotion. Följaktligen använder sådana produkter ofta gör ingen skillnad för en persona € s hud oavsett hur länge de använder huden bekräftelse grädde och hur mycket av det de tillämpas på deras ansikte och kropp.

Det finns andra ingredienser som verkar för att producera en viss effekt, dock. Till exempel vissa anti-aging grädde produkter innehåller retinol, djur formen av vitamin A, vilket verkar för att föryngra utseendet på huden eftersom det stimulerar förnyelse av hudceller, även om detta är sannolikt att göra endast en temporär skillnad. Det finns en mängd andra ingredienser som används i huden bekräftelse grädde och anti-aging produkter såsom fibrillin, ett protein i samband med skapandet av elastin och kollagen, silikon, antioxidanter och lipo-pentapeptid, som skapas från aminosyror som odlas i laboratorier. Dessa har alla använts i produkter som tycks producera fastare hud.

Även om effekterna av att använda hud uppstramande lotion och andra anti-aging hudkrämer är sannolikt bara tillfälligt, i vissa fall finns det belägg för att användning av sådana produkter kan minska uppkomsten av rynkor och bidra till att skapa fastare hud. Ofta sådana anti-aging produkter formuleras och testas av de faktiska skaparna av de produkter och så resultaten produceras ofta inte vetenskapligt verifierat. Faktum är att många forskare är skeptiska till nyttan av anti-aging produkter.

En bra hud uppstramande lotion, när den används regelbundet, kommer säkerligen inte att skada huden, och kan ha den extra fördelen av att hjälpa till att ta fram och underhålla fastare hud. Även om vetenskapen bakom anti-aging produkter kan vara bristfällig, de erbjuder ett alternativ till invasiva kosmetiska behandlingar i ett försök att trotsa åldern.

  • Det är hud-uppstramande handkrämer som finns i många butiker.
  • Skin Firming Cream kan inkludera retinol som ingrediens för att bidra till att bekämpa rynkor.
  • Eftersom människor med ljus hy tenderar att bränna lätt, är det viktigt att leta efter en dagtid hud uppstramande kräm som innehåller suncreen.
  • Skin uppstramande krämer är ofta utformade för att öka produktionen av kollagen, vilket hjälper till att göra huden slätare.
  • Effekterna av huden bekräftelse grädde är oftast bara tillfälligt.