Vad är Lean Body Mass?

November 19

Muskelmassa är en hypotetisk begrepp som används för att förklara en persona € s kroppsvikt fria från all fettvävnad. Detta koncept i huvudsak hänvisat till vikten av en människokropp har bara kroppen att bestå av muskler, organ och ben. Det finns flera olika sätt att beräkna detta, och ingen av dem är 100% korrekt. Till exempel, det finns ingen enhetlig storlek eller vikt för alla organ, vilket gör ekvation inte helt korrekt, även om dessa beräkningar tjänar fortfarande ett viktigt syfte i världar medicin och näring.

Konceptet i grunden har två syften. Den första är att hjälpa mfedical proffs vid förskrivning mediciner till patienter. Eftersom en person med en högre muskelmassa har mer vävnad genom hela hans eller hennes kropp, kan högre doser av läkemedel eller läkemedel med högre potens förskrivas. Vårdpersonal skulle behöva överväga, av säkerhetsskäl, förskrivning en mindre dos av mediciner eller mediciner till andra patienter.

En mycket mer allmänt används syfte för konceptet är i världen av nutrition. Många människor försöker rikta sin vikt som ska kongruent med sina ideal muskelmassa, eftersom det är deras kroppsvikt tomt på något fett. Det är viktigt att notera dock att det inte bara är det omöjligt att ha någon fettvävnad alls, det är också farligt att komma för nära att uppnå denna vikt eftersom alla mänskliga kroppen behöver fett för att överleva. Konceptet, därför används i princip för att hjälpa människor att rikta ett hälsosam vikt genom kost och motion i form av fett minskning.

Det finns några sätt att en person kan uppnå en hälsosammare vikt. Det första är genom ett träningspass regim som består av konditionsträning, vilket höjer hjärtfrekvensen under en längre tid så att kroppen använder sin fettlagring för energi. Löpning, cykling, simning och hoppa rep, liksom andra sporter, är alla goda exempel på hjärt-verksamhet. En person kan också äta en kost som innehåller mycket protein och lite fett. Magert kött, som kyckling och fisk, är häftklamrar när fokus på muskelmassa, som är växter med hög proteinkoncentration, som bönor.

  • Konditionsträning kan hjälpa kroppen att bränna bort fett lagring för energi och gå ner i vikt.
  • Hopprep övningar är särskilt användbara för att bränna fett och förbättra kardiovaskulär hälsa.
  • Magert kött och mejeriprodukter är utmärkta källor av högkvalitativt protein som kroppen behöver för att fungera korrekt.
  • Brottare måste hålla sina kroppar magert och bibehålla minimala nivåer av kroppsfett.
  • Hög proteinrika livsmedel som fisk är en stapel vid fokusering av muskelmassa.