Vad är en ost Stick?

March 2

Om du eller dina barn är ute efter en frisk, proteinrika mellanmål, kanske du bara nå in i kylskåpet för en ost pinne. Dessa är små, individuellt formade pinnar, ungefär tre inches (7,62 cm) i längd, som kommer i inslagna paket. De första ost pinnar på marknaden var nästan alltid gjorda av mozzarellaost och var ofta kallades sträng ost. Idag kan du hitta ost stick stilar i en mängd olika ostar, och en del även är marmore kombinationer av två eller flera ostar.

Strängen ost stick sågs som en stor unge snack eftersom de är roligt att äta. Till skillnad från några av dagens ost pinnar du kan dra av längder av ost eller strängar att äta en efter en. De var inte bara provinsen barn; många vuxna haft dem också. Vidare, italienska och amerikanska kockarna i synnerhet började beläggning och fritering mozzarella ost pinnar. Du hittar den här förrätt på en mängd olika restauranger, oftast tillsammans med marinara sås för doppa.

String ost växte i popularitet, inspirerande andra ost stick erbjudanden. Vanligast hittar ost pinnar i cheddar, jack, amerikansk ost, och naturligtvis, många i mozzarella. De flesta ost pinnar som inte görs med mozzarella är inte lika "trådiga" som sträng ost, men de fortfarande gör för en praktisk mellanmål.

För ost finsmakare, får osten stick misslyckas att behaga. De är nästan alltid gjorda av mycket mild ost, inriktat mot barnets gom. Medan mozzarella bör vara mild och krämig, många föredrar skarpare cheddar än den milda cheddar erbjuds i de flesta ost pinnar. Ost älskare kan också finna amerikansk ost, som behandlas annorlunda än de flesta andra ostar och ofta kallas en ost produkt snarare än ost i sig, en liten besvikelse. Andra älskar smak och arom.

När fler skolor erbjuder ett mellanmål period för de flesta barn ett par timmar efter skolan har börjat, kan osten stick vara en stor erbjudande, mycket bättre än kakor eller chips. Även om vissa ost pinnar är höga i natrium, många är också hög i protein. Om din familj älskar ost pinnar, kanske en av de bästa "erbjudanden" är att köpa ett flerpack på lager butiker som Costco eller Sams Club. Proteinvärdet och kalciumnivåer osten stick gör dessa ett näringsrikt mellanmål och du kanske bara behöver ett rikligt utbud.

  • Ost pinnar är ofta gjorda av mozzarella.
  • Marinara sås serveras ofta som dipsås för ost pinnar.