Vad är en medicinsk praxis?

June 9

En medicinsk praxis är en typ av verksamhet där en läkare eller en grupp av utövare arbetar med patienter för att diagnostisera och behandla sjukdomar, skador eller andra medicinska tillstånd som kräver vård. Det finns många olika typer av medicinsk praxis, några mycket specifikt behandla en typ av sjukdom, och andra som mer allmänna metoder, där läkare kan öva internmedicin, och erbjuder primärvården för patienter. Inom en medicinsk praxis, kan en läkare kunna undersöka patienten, köra tester, ställa en diagnos, erbjuda behandlingsalternativ, och skriver läkemedelsordinationer, bland andra åtgärder.

Det finns ett antal olika individer som kan vara en del av en medicinsk praxis. Även om en läkare väljer att öppna en praxis genom sig själv, kommer det fortfarande oftast vara nödvändigt att anställa ytterligare personer för att bistå i affärsverksamhet och sjukvård. Detta kan innefatta en legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska läkare, receptionist eller kontorsadministratör för att svara på telefoner, boka tider, och hålla kontoret igång smidigt, och kanske en medicinsk kodare eller Biller som kommer att ansvara för korrekt in diagnoskoder och kommunicera med patienter och försäkringsbolag om ämnena ersättning och betalning.

Naturligtvis kan större medicinsk praxis kontor har ett antal olika läkare, läkare assistenter, sjuksköterskor och kontorspersonal att hålla kontoret igång smidigt och att bäst tjäna patienterna. Ofta läkare med liknande specialiteter kommer gruppen tillsammans; till exempel en grupp av ortopediska läkare som specialiserat sig på olika delar av kroppen, till exempel höfter, knän eller rygg, kan alla öppna en praktik tillsammans för att dela kostnaderna för att driva en medicinsk byggnad och locka fler patienter. Detta beror på att en patient kan vara mer benägna att besöka en läkare i samma praxis som han eller hon vanligtvis går än att hitta en annan.

En större medicinsk praxis, vilket även kan omfatta komplex som sjukhus, har många fler möjligheter till sysselsättning för vårdyrken. Alla från städpersonal, socialarbetare, medicinska transcriptionists kan ingå i en större medicinsk praxis. Naturligtvis är den viktigaste aspekten av någon medicinsk vård anläggning läkekonsten, och de öppna en medicinsk praxis måste hitta sätt att balansera verksamheten och intäktssidan av anläggningen med behovet att ge utmärkt patientens diagnoser, behandling, och vård.

  • Folk öppnar en medicinsk praxis måste balansera affärssidan av anläggningen med patient diagnoser, behandling och vård.
  • En medicinsk praxis kan specialisera sig på behandling av äldre patienter.
  • Sjuksköterskor och läkare assistenter är viktiga komponenter i en medicinsk praxis.
  • Medicinska receptionists är ansvariga för att fastställa utnämningar och hälsning patienter när de anländer till sina möten.