Tio sätt till Green ditt nuvarande jobb

December 12

En miljövänlig karriär behöver inte börja på ett hållbart företagande och en "grönt jobb" är bara så grön som du gör det. Oavsett var du arbetar, kan du sätta miljövänliga principer till handling - utan att starta ett jobb jaga. I processen, kan du även göra ditt CV mer attraktivt för framtida plundringståg i miljö aktiva jobb samhälle.

 • Minimera det papper du använder. Bortom trädborttagning, använda pappers påverkar miljön via den energi som används för att producera den och mängden växthusgaser, avloppsvatten och fast avfall som ett resultat av sin produktion. Försök istället att skriva ut mindre eller inte alls, och använder dubbelsidig utskrift på återvunnet papper. Efteråt, glöm inte att återanvända när det är möjligt och alltid återvinna.
 • Återvinn elektronikavfall. Donera gammal utrustning till skolor eller ideella organisationer i ditt område. Om din utrustning är för gammal eller om du har data säkerhetsfrågor, är återvinning förmodligen din nästa bästa valet. Titta in tagningsprogram och återvinnings evenemang som sponsras av företag som producerar elektronik. Hitta ett e-avfall återvinnare i ditt område på nätet.
 • Led ditt företags satsningar återvinnings. Om ditt företag inte har ett återvinningsprogram på plats, kan du ha ett gyllene tillfälle att ta initiativ till att genomföra ett program som kommer att spara ditt företag pengar och minska belastningen på din lokala deponi. Leta efter lokala resurser och organisationer, som sannolikt kommer att ha effektiva säkerheter och återvinningsprogram som är redo att implementera i ditt företag.
 • Påverka ditt företags inköpspolitik. Genom att sätta upp miljövänliga inköp eller upphandling politik, blir ditt företag mer strategiskt om vilka produkter det köper. Skapa och genomföra grön upphandling politik tar tid och engagemang. Hjälp din organisation fokus på miljövänliga produkter och tjänster, gynnsamma livscykelkostnader och återvunnet / återvinningsbara material. Genom att uppmuntra inköp av miljö föredragna produkter, är företaget hjälpa till att bygga en marknad för produkter som återvinns, miljömärkta och miljövänliga.
 • Gå mot mer hållbara reklamartiklar. De flesta företag använder reklamartiklar för att hålla företaget framför sina mål kunder. Tyvärr är de flesta av dem hamnar i papperskorgen. Utvärdera ditt företags reklamartiklar via tillverkningsmetod, material, transporter, värde för mottagaren, och nedbrytbarhet / återvinning. Kanske är detta en möjlighet för dig att göra en del efterforskningar och hitta lösningar som passar företaget budgeten samtidigt stärka företagets image i ditt samhälle.
 • Uppmuntra ditt företag att göra en energibesiktning. En av de mest effektiva sätten att minska företagens kostnader och går grönt är att göra en energibesiktning. Ofta ett lokalt energibolag kommer att genomföra granskningen och producera en rapport gratis. Rapporten kommer sannolikt berätta vilka delar av företaget använder mest energi. Du kan upptäcka hur mycket företaget betalar för energiläckage, ineffektiv belysning och dålig värme och kylsystem.

  Under granskningen, frågar verktyget representant om rabatter och skattelättnader tillgängliga via verktyget, din kommun eller den federala regeringen. Dessa rabatter och skattelättnader kan göra energimontering billigare än du eller dina chefer tror är möjligt.
 • Övertyga ditt företag att stänga elektronisk utrustning på natten Visste du att driver datorer och bildskärmar står för 39 procent av informations- och telekommunikationsbranschens utsläpp -. Lika med ett helt års CO2-utsläpp från cirka 43,9 MSEK bilar? Att hålla datorer är bara vanlig dyrt - och begränsar inte slitage på utrustningen, som en gång trodde. En solid affärsplan kan vara allt som behövs för att skifta ledningens syn. Påminn dem om att 1E för 2009 US PC Energy Report noterade att driva ner världens datorer för bara en natt "skulle spara tillräckligt med energi för att lysa upp New Yorks Empire State Building - inifrån och ut -. I mer än 30 år"
 • Res klokt Överväg en av följande miljövänliga (och tidsvänliga) alternativ nästa gång du behöver för att boka en långdistansflygning för ett affärsmöte:. Videokonferens, webbseminarier eller Skype. Om du absolut måste resa för att uppfylla dina affärsmål eller delta i en konferens, uppmärksamma flygbolag som arbetar för att miljöanpassa sin flygplan eller köp klimatkompenserar din flygresa.
 • Commute kreativt. Istället för att köra till jobbet ensam, överväga att samåkning, med kollektivtrafik, promenera, cykla, eller arbetar hemifrån.
 • Rethink frakt och förpackning. Rörliga produkter och leveranser till och från kontoret har en djupgående inverkan på planeten. Återanvänd förpackningsmaterial eller använda objekt som är lätt tillgängliga och biologiskt nedbrytbart / tillverkade av återvunnen material. Fråga dina kunder att leverera Styrofoam former tillbaka till dig för återanvändning. Välj marken sjöfart, som avger åtta gånger mindre koldioxid än flygresor. Överväg farleder, och undvika företag som flyttar paket via mindre miljövänliga nav-eker-system.