Hur väljer jag det bästa Curtain Mönster?

May 27

Välja den bästa ridån mönstret för ditt hem kan vara enkelt om du tar dig tid att överväga rummets färg, stil och stämning. Mönstret som skulle vara perfekt för fönstren i ett rum är kanske inte alls fungera i en annan. Samtidigt, om du inte vill ett sammelsurium av solskydds mönster i hela ditt hem, hålla varje gardin mönster inom samma grundläggande utseende kan bidra till att skapa kontinuitet och sammanhållning.

Ett enkelt sätt att ena gardinmönster du använder i ditt hem är med antingen färg eller stil. Till exempel, om din grundläggande hem inredning är modern i design, samma raka kanter stil kan användas i olika färger i ditt rum. Alternativt, om du begränsa din gardin färg ner, kan du skapa inredning sammanhållningen i hela hushållet och fortfarande använda olika stilar och mönster för fönster behandlingar.

Om du bestämmer dig för ett sortiment av gardinmönster i ditt hem inom en uppsättning färgschema, kan du sedan välja den bästa tryckt tyg för varje rum. Det enklaste sättet att åstadkomma detta är att betrakta stämningen du vill ställa in dina rum. En mörk kontrolleras gardin mönster i en annars ljus och nyckfull tecknad tema barns rum kommer sannolikt att förändra etablerade stämningen och skapa en omaka look. På samma sätt, tassade ljust blommig gardiner i en mörk-tonad läder och trä fylld studie är också säker på att förstöra designen genom att titta på sin plats. Detaljer i gardin material räknas när du försöker upprätta en konsekvent stämning i ett rum och i hela ditt hem.

I allmänhet, kontroller och gingham gardiner hemma i rustika eller land dekorer, medan blommönster kan lägga en hel del stil till romantiska interiörer. En randig gardin mönster kan vara antingen formellt eller informellt, beroende på vilken typ av tyg. Till exempel, pastell och vit randiga bomullsgardiner tenderar att se informell, medan sammetsdraperier med juvel-tonad ränder kan se formell. Oavsett typ av gardinmönster du föredrar, kom ihåg att du kommer att behöva titta på dem ofta, så de borde vara mönster som du älskar.

Storskaliga gardin mönster kan vara för överväldig för små rum. De skulle brukar vara ett bra val för större rum men att bryta upp stora vidder av väggar på ett intressant sätt. Ett subtilt tryckt gardin mönster är ofta ett bra alternativ om det finns många samordningsmönster inom samma rum. Det är oftast lättare att smälta in mycket små utskrifter med mer djärvare tyger.

  • Välja den bästa ridån mönstret för ditt hem kan vara enkelt om du tar dig tid att överväga rummets färg, stil och stämning.