Vad är BP Manager ?

November 4

BP Manager är ett kosttillskott som används för att bibehålla en hälsosam blodtryck. Den "BP" står för "blodtryck." Naturmedicin och näringstillskott distributören Enzymatisk Therapy introducerade BP Manager 2005. Det är godkänt av den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration (FDA).

Blodtrycket tillägg består av fem växtbaserade ingredienser, var och en spelar en roll i att stävja hypertoni, den kliniska termen för högt blodtryck. Hawthorn utdrag ur Crataegus oxyacantha blad och blomma är avgörande för att balansera kroppens vätske- och natriumnivåer. Den maskros, eller Taraxacum officinale, behåller blad vätska. Lykopen, ett pigment som ofta finns i tomater och andra röda frukter eller grönsaker, hjälper till hälsa hjärtats artärer. Den stevia rebaudiana och olivbladextrakt generellt stödja de andra ingredienserna behålla friska blodtryck.

BP Manager tillverkas som en vit tablett mäta 8/7 av en tum (2,2 cm) i längd. Dessutom innehåller det 519 milligram av en kombination av de tidigare nämnda ingredienserna. Patienterna instrueras att ta en tablett tre gånger om dagen med sina måltider. Enligt färska studier, patienter visar en sänkning av sitt blodtryck nivå när de använder BP Manager tre gånger dagligen under en period på åtta veckor.

Det är viktigt att notera att BP Manager inte betraktas som ett läkemedel och behandlar inte blodtrycket. FDA förbjuder alla företag från att hävda att de kosttillskott som de tillverkar diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar. Människor som tar BP Manager måste fortfarande följa de vanligaste sätten att upprätthålla god blodtryck i samband med kosttillskott. Detta innebär att hålla massor av frukt, grönsaker och fettsnåla mejeriprodukter; reducerande salt, socker och majssirap intag; och öva mat-del kontroll.

Också värt att notera är den potentiella ökningen av de funktioner mediciner tagna med BP Manager . Sådana läkemedel inkluderar faktiskt läkemedel som används för att sänka blodtrycket. BP Manager kan också påskynda antiarytmika, som är en klass av läkemedel som namnges efter den kliniska termen för onormal hjärtrytm. Enzymatisk Therapy rekommenderar inte BP Manager för människor som är gravida. Från och med början av 2011, det finns ingen väsentlig dokumentation av biverkningar från användning av BP Manager , eller interaktioner mellan blodtryckstillskott och läkemedel eller andra tillägg, men det är fortfarande lämpligt för användare att rådgöra med sin läkare som en försiktighetsåtgärd.

  • Generellt läkare rekommenderar vila blodtryck ligga under 120/80.
  • Undvika höga salt livsmedel - såsom konserver - kan hjälpa till att sänka högt blodtryck.
  • Tomater är en bra källa till lykopen, som kan hälsa förbättrar kardiovaskulär hälsa.
  • BP Manager är ett naturligt medicinsk komplement som påstås sänker blodtrycket.